fbpx
Plantegning Zoom

DEJLIG FAMILIEVILLA MED UGENERET HAVE OG FREDFYLDT BELIGGENHED

Del bolig

På en fredelig villavej i Store Merløse ligger der en dejlig villa fra 1973 med en god planløsning, som i alt byder på fire fine værelser. Boligen fremstår i god stand, så I får et hjem, der fungerer fra dag et, og der er anlagt en hyggelig terrasse, hvor I kan nyde tilværelsen under åben himmel.

Med denne bolig har hverdagen de bedste forudsætninger for at udfolde sig på fornem vis, og der er opført en stor stue, som ligger i åben forbindelse med køkkenet. Det er holdt i en tidløs stil med lyse elementer, og der er installeret alt i hårde hvidevarer, så arbejdsopgaverne nemt kan varetages. Stuen, med nyt gulv fra 2021, kan snildt indrettes med en spiseafdeling, ligesom det behagelige lysindfald sætter en flot scene for afslapning i sofahjørnet - der er tilmed direkte udgang til terrassen. Stueetagen byder desuden på et bryggers med vaskesøjle, mens I kan tilgå et gæstetoilet fra entreen. Første sal er en fredelig soveafdeling, hvor familiens medlemmer kan få lidt privatliv; her er der også adgang til et badeværelse, med gulvvarme, ligesom disponibelt rum er placeret ved reposen.

Huset opvarmes med en nyere luft til vand varmepumpe, så den energimæssige side af huset er også helt i top. Der er selvfølgelig indlagt fibernet.

Der er anlagt en enkel have med træer, buske og græsplæne, så området vil være nemt at holde, og I kan slappe af på terrassen, når årstiden inviterer til det. Den har en god placering, så I har mulighed for at følge solen det meste af dagen, og haven er helt lukket af, så I ganske ugeneret kan opholde jer i den. Med til ejendommen hører både en garage med skur samt en carport, så parkeringsforholdene er optimale.

I vil bo i Store Merløse, der er en levende by med idrætsfaciliteter, skole og daginstitution - steder der alle findes i gåafstand fra ejendommen, så børnene nemt kan komme til skole og fritidsaktiviteter, via de gode stisystemer der er i St. Merløse. Det er muligt at foretage de daglige indkøb i byen, mens der også er gode forbindelser med offentlig transport i form af tog og bus, og I kan opsøge omegnens naturområder, når der skal ske noget mere. Derudover kan I komme på motorvejen inden for et kvarter, så I har mulighed for at pendle til andre dele af landet.

En dejlig villa med mange værelser og en fredelig beliggenhed i Store Merløse - kontakt os gerne for en fremvisning.


Spurvevej 1, 4370 Store Merløse
Pris:
1.695.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
147
Grund:
931
Værelser:
5
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1973
Ejerudgift pr. md.
2.022 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter