fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! ATTRAKTIV ANDELSBOLIG MED SUBLIM PLACERING

Del bolig

Denne andelsbolig passer perfekt til små familier og enlige såvel som par i alle livets stadier – uanset om I er unge og drømmer om en fælles bolig, eller om I har udeboende børn og nu ønsker et mindre og mere overskueligt hjem.

Adressen er Spongbækken 25, og her venter en klassisk og gedigen andelsbolig i form af en fritliggende etplansvilla. Villaen er opført i 1992, og den står med et klassisk, gedigent og tidløst udtryk; og det samme gør sig selvfølgelig gældende indendørs, hvor de 106 kvadratmeter fordeler sig over en gennemtænkt planløsning.

Hele boligen nyder godt af et skønt lysindfald takket være de mange, store vinduer, og samtidig kan I se frem til et hjem, der er bygget i tidløse materialer – tag eksempelvis de flotte, lyse trægulve samt både badeværelset og køkkenet. Køkkenet står med klassiske, hvide elementer og alt i hårde hvidevarer, og det har så god en størrelse, at der er plads til en lille spiseafdeling i enden af rummet. Ved siden af ligger en lysfyldt og hyggelig vinkelstue med god plads til både sofa- og spisearrangement, og som et ekstra plus er der direkte udgang til haven herfra. Boligen byder ligeledes på to gode værelser, en entré, et bryggers og et lyst flisebadeværelse med separat brus.

Huset er omkranset af en privat havegrund, som har en aldeles overskuelig størrelse. Den er anlagt med græsareal, bede og et sydvestvendt terrasseområde, der kan tilgås direkte fra stuen. Som et ekstra plus er der ligeledes carport og skur til huset, og afslutningsvis kan vi fremhæve den attraktive beliggenhed. Spongbækken udgør et lille, hyggeligt og roligt boligområde bestående af små vænger, stisystemer, grønne arealer og legeplads, og i en radius af få hundrede meter har I Hørningskolen, sportsfaciliteter og daginstitutioner. Hørning ligger kort fra Aarhus og byder på gode dagligvareforretninger såvel som bl.a. apotek, bageri, pizzeria og station med tog mod bl.a. Herning og Aarhus – og som prikken over i’et er der også hurtig adgang til motorvejen.
Spongbækken 25, 8362 Hørning
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
106
Grund:
0
Værelser:
3
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1992
Købspris
0 kr.
Boligydelse pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter