fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Stor central beliggende lejlighed

Del bolig

Velkommen til! Her er der tale om en velholdt lejlighed, hvor der er masser af kvadratmeter, som I kan boltre jer på, og hvor I også får en nedreplan, som I kan udnytte!

Den store entré har gode skabsmuligheder, og herfra kan resten af lejlighedens rum tilgås. De varme overflader og det skønne lysindfald gør køkkenet til et dejligt sted at bruge tid. Her er der ikke sparet på opbevaringspladsen med skabe både oppe og nede, samt alt i hårde hvidevarer, og I får ligeledes rum til spisebord.

I det rummelige badeværelse er der både vaskesøjle, en separat bruseniche, mens skabspladsen også her er godt udnyttet. Soveværelset giver mulighed for opbevaringsplads samtidig med, at I får et fint lysindfald.

Stuen har plads nok til både et afslapningsområde og spiseareal, hvis I gerne vil have hele familien på besøg. Rummet prydes af et stort vinduesparti, der giver masser af lys ind, og hvis I åbner altandøren får I også frisk luft og mulighed for at udvide stuen udenfor på den lækre altan, hvor der er udsigt ud over et dejligt grønt areal.

Fra stuen kan I gå ned ad trappen og finde lejlighedens nedre etage som består af 3 gode disponibelt rum ( herfra er der ligeledes mulighed for at lave afgang til den tilhørende garage ). Den nedre etage er pæn og velholdt og fremstår ligeså indflytningsklar som resten af lejligheden.  

Følgende faciliteter er medfølgende i foreningen: Festlokale, 2 gæsteværelser, billiard lokale, Vaskerum, tørrerum. Aflåst cykel rum.Der er fuldtids vivevært ansat af ejerforeningen.Dørtelefon i alle lejligheder.God fungerende bestyrelse.

Ejendommen ligger i et område tæt på supermarked, skoler og hyggelige parker, og hvis I vil have mere, er I heller ikke langt væk fra Herning midtby, hvor I finder HerningCentret, og hyggelige butikker. Det er også her stationen befinder sig, hvor der er forbindelser mod både Aarhus og København. Hvis I vil nyde godt af Hernings mange kulturtilbud, så ligger blandt andet Jyske Bank Boxen kun en lille køretur væk.

Kunne I tænke jer en fremvisning? Kontakt os allerede i dag!


Spøttrupvej 22, st. th., 7400 Herning
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
134
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1972
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter