fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Perfekt lejlighed i Italienskvarteret med solrig altan.

Del bolig

Perfekt studielejlighed i Italienskvarteret - solrig altan!

Hører du til blandt de mange studerende, der med lys og lygte leder efter en base til de kommende studieår, og drømmer du om din helt egen oase midt i byen? Så kan du nu sætte et perfekt punktum for boligjagten, for midt i Amagers populære Italienskvarter finder du denne etværelses lejlighed på 26 veludnyttede kvadratmeter, der udgør den skønneste studielejlighed - og som om det ikke var nok, så udvides lejligheden med en sydvendt altan, der tilsætter boligen nogle udendørs bonuskvadratmeter i sommerhalvåret. Glæd dig!

Du møder en dejlig atmosfære i dit nye nabolag, hvor du flytter ind i en hyggelig bebyggelse bestående af velholdte 30’er-ejendomme, der ligger midt mellem de mange rolige villaveje. Du får det bedste af to verdener, for godt nok er der fred og ro på nabovejene, men du er samtidig omgivet af bylivet; der er 200 meter til nærmeste supermarked og under 600 meter til metroen ved Lergravsparken, så efter få minutter kan du stå midt i lufthavnen eller træde op til Kongens Nytorv. Der er dog ingen grund til at forlade Amager, for her finder du alt, hvad du har brug for. Du bor midt mellem de hvide sandstrande ved Amager Strandpark og det rige butiksliv på Amagerbrogade, hvor du også kan lade dig friste af de mange spisesteder eller shopping i det nyrenoverede Amager Center. Skulle du derudover have din daglige gang på KUA, vil du elske, at univeristet ligger kun ti minutter væk på cykel.

Vender du blikket hjem mod lejligheden på Sorrentovej, venter der en skøn boligoplevelse. Lejligheden placerer sig dejligt ugeneret på første sal, hvor du kommer på afstand af gadeniveauet, og heroppe starter turen i en nydelig fordelingsentré. Du overtager en ægte københavnerlejlighed fuld af sjæl og charme, for hjemmet prydes af både trægulv, stukloft og fyldningsdøre, og derudover bærer det præg af løbende vedligehold.

Hver en kvadratmeter er godt udnyttet, og pladsen fordeler sig på entréen, et tidløst badeværelse med brus, et praktisk depotrum med gode opbevaringsmuligheder, og så det vigtigste rum af dem alle: det åbne opholdsmiljø. Stuen ligger ud i ét med det pæne køkken, som passer perfekt ind i lejlighedens øvrige stil med sine grå fyldningslåger. Du kan oplagt give plads til sengen i stuens indhak, og derudover kan du også indrette dig med en spisekrog og et hyggehjørne. Samtidig åbner døren op til udelivet på den dejlige altan, som inviterer på utallige soltimer.

Velkommen til dit nye hjem!

Sorrentovej 8, 1. mf., 2300 København S
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
26
Værelser:
1
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1935
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Sebastian Kirchhoff

Ledende Ejendomsmægler sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter