fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! ET HJEM FULD AF SJÆL OG CHARME! MULIGHED FOR FLEXBOLIG

Del bolig

CHARMERENDE STRÅTÆKTSVILLA I NATURSKØNNE OMGIVELSER. MULIGHED FOR FLEXBOLIG

FAST PRIS.

På Sorø Landevej 282 venter der parret eller seniorerne en idyllisk villa i ægte Morten Korch stil. Her kan livet forløbe i jeres helt eget tempo omgivet af smuk natur.

Villaen er opført i 1780, og sjælen kan I allerede mærke ude fra vejen, hvor bindingsværket og de sprossede vinduer får en til at ville opleve mere af huset. Men inden vi bevæger os indendøre, skal vi lige nævne den skønne grund på 580 kvadratmeter som giver mulighed for egen køkkenhave, drivhus, hønsegård og hvad der ellers hører med til en selvforsynende hverdag. Således får I her den landlige atmosfære helt tæt ind på livet med mange muligheder for et aktivt udeliv. Der er endvidere et udhus som er meget anvendelig.

Indendørs får I en veldisponeret bolig på 73 kvadratmeter, der fordeler sig på en entré, et køkken, et badeværelse, et værelse, en stue og en udestue.

Fra den fine entré kan fod- og overtøjet stilles, og herefter træder I ind i det flotte landkøkken med åbne hylder og hvide skabsfacader. Man må sige, at køkkenet tager sig nydeligt ud, da landkøkkenet er præget af en tidløs stil med en træbordplade - her er ikke én finger at sætte på noget.

I umiddelbar forlængelse af køkkenet ligger den store, lyse stue, hvor der er god plads til spiseafdeling og sofaarrangement med udsigt til haven. Yderligere kan I glæde jer over en herlig udestue, hvor der er fin plads til kaffebord og daybed, så hvad mere kan man ønske sig?

Husets soveværelse er indretningsvenligt med plads til alt et soveværelse skal indeholde, og herfra er der direkte adgang til badeværelset, som både har brus og vaskefaciliteter.

I kommer til at bosætte jer i hyggelige Eggeslevmagle, der både har egen kirke og eget forsamlingshus. Derudover kan hverdagens indkøb nås på ganske få minutter bag rattet i Flakkebjerg, Dalmose eller Skælskør. Sidstnævnte har et aktivt byliv med mange butikker, restauranter og caféer samt havn, så med Sorø Landevej 282 er der gode muligheder for både at nyde naturen, uden at gå på kompromis med beliggenheden.

Velkommen hjem!


Sorø Landevej 282, 4230 Skælskør
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
58
Grund:
580
Værelser:
2
Energimærke:
F
Bygget/ombygget:
1780
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter