fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! GEDIGEN ETPLANSVILLA MED SKØN PLACERING

Del bolig

Med nøglerne til Solvang 6 i Jerlev venter en hverdag, hvor bolig og beliggenhed går op i en højere enhed. Her overtager I nemlig en klassisk vinkelbygget kvalitetsvilla, som fordeler sig over 177 kvadratmeter i ét plan, der er placeret i 1. parket til store naturvidder kun 8 minutters kørsel fra midten af Vejle og 20 minutters kørsel fra Kolding og Fredericia.

Ejendommen har prydet adressen siden 1986, og den er opført med et klassisk arkitektonisk udtryk, der er tidløst.

Den 913 kvadratmeter store matrikel er anlagt med indkørsel, muret carport, garage med plads til opbevaring samt et depot, dertil kommer selve haven med de store græsarealer, perfekt til leg og aktiviteter for både store og små, og som samlingspunkt når familie, venner eller aftensmaden blot skal nydes udendørs, venter en dejlig terrasse, som er sydvendt.

Boligen er indrettet med lyse og tidløse materialer, og den er dermed også så god som indflytningsklar.

Planløsningen er tilmed udnyttet til perfektion, hvorfor den egner sig til familier såvel som par i de fleste af livets stadier. Køkken-alrummet og stuen udgør hjemmets to omdrejningspunkter, og her er der masser af plads til at udleve hverdagen. Stuen har en god og indretningsvenlig størrelse med gode lysindfald, brændeovn, indbygningsspot etc., fra køkkenalrummet som giver ideelle rammer om madlavningen er der direkte udgang til den sydvendte terrasse.

Planløsningen byder på en ideel forældreafdeling mod vest bestående af et soveværelse og et badeværelse, samt mulighed for evt. at indrette et walk in closet . Huset råder over yderligere tre værelser, samt et dejligt stort lege/aktivitetsrum – et perfekt sted for børn eller kontor, endvidere er der et depotrum, et badeværelse, et flot bryggers og en entré.

Her i Jerlev er I omkranset af dejlig natur og er et hyggeligt, roligt og trygt sted at slå sig ned for jer, der samtidig drømmer om at bo tæt på Vejle.

Det er byen hvor man kommer hinanden ved, her er et godt socialt sammenhold og naboskab og den lille by huser bl.a. kulturhus børnehave og købmand, hvilket sikrer en nem og bekvem hverdag. Som tidligere nævnt er der skønne rekreative naturområder hvor der er et rigt dyreliv og gode vandremuligheder.


Solvang 6, 7100 Vejle
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
177
Grund:
913
Værelser:
7
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1986
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter