fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! INDFLYTNINGSKLAR FAMILIEVILLA TÆT PÅ SKOLE, INDKØB M.M.

Del bolig

Drømmer I om de perfekte rammer for familielivet? Et dejligt hjem med den helt rigtige beliggenhed, hvor børnene kan færdes frit og hvor alt er tæt på? Så har vi lige villaen for jer. Kom med til Solsortevej i Bording, hvor jeres nye hjem venter.

Bording er en dejlig, lille by, som ligger mellem Ikast og Silkeborg. Her er et godt lokalsamfund og et venligt miljø med folk i alle aldersgrupper. Særligt børnefamilien vil dog elske at bo her, for adressen ligger få skridt fra byens skole, som nemt nås uden at krydse store veje. Generelt er her ikke meget gennemkørende trafik, så børn kan trygt smutte til og fra legekammeraterne og begå sig i kvarteret. Foruden skolen, så byder området på et par spisesteder og gode handlemuligheder i Fakta. Her er endvidere togforbindelser fra Bording Station, som hurtigt tager jer til de omkringliggende byer. Her vil I aldrig mangle noget.

Vi har sat kursen mod Solsortevej 24, hvor denne flotte 60’er villa står klar til at agere jeres hjem. Huset er flot moderniseret siden byggeåret, så det i dag opfylder alle de krav, som familien kan stille til et dejligt hjem. 161 m2 er fordelt over et plan og ydermere er her en 35 m2 stor kælder, som er ideel til opbevaring. I stueplan får I en god forældreafdeling med soveværelse og separat walk-in closet samt et ekstra værelse, der eventuelt kan anvendes som kontor eller småbarnsværelse. I har det store og indbydende badeværelse med separat bruseniche i samme afdeling, mens børneafdelingen består af to værelser og et gæstetoilet. Som de fleste ønsker, har denne villa også et stort leverum, hvor to stuer og køkkenet ligger i åben forbindelse, så I har plads til at være sammen som familie. Køkkenet er klassisk hvidt med flotte træbordplader, hvilket helt perfekt matcher det tilstødende vaskebryggers og skaber en flot sammenhæng i indretningen. Der er ikke en finger at sætte på hverken planløsningen, materialevalg eller noget som helst andet - villaen er helt klar til indflytning.

Til en villa som denne hører naturligvis også en dejlig have med gode terrasser og grønne arealer, der endnu engang understreger, at her er rig plads til familielivet. Det bliver ikke bedre.

Solsortevej 24, 7441 Bording
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
173
Grund:
826
Værelser:
8
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1969
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter