fbpx
Plantegning Zoom

NOSTALLGI OG SOMMERHUSCHARME PÅ HØJT PLAN

Del bolig

På toppen af Hornsherred i Nordsjælland ligger Kulhuse; et eftertragtet og særdeles velbesøgt sommerhusområde, der er kendt for sin smukke omkringliggende natur – blandt andet Kulhuse Strand og Jægerspris Nordskov, som er én af landets helt store skove med Danmarks ældste træer og med et fantastisk varieret landskab.

For naturmennesker og jer, der drømmer om et sted, hvor I for alvor kan slappe af, er denne lokation intet mindre end perfekt. Det samme gælder for dette fritidshus, som vi nu har fornøjelsen af at kunne udbyde til salg på adressen Solsortevej 1. Her er tale om et fritidshus, der lever op til alle forestillinger om "de gode, gamle dage"; masser af nostalgi og mørkt træ, en hyggelig atmosfære og en primitivt, simpel indretning, som egner sig godt til den lille børnefamilie, den enlige såvel som til parret, der ønsker sig et lille fristed tæt på naturen.

Det fine blå hus på 41 kvadratmeter har masser af dejlig havegrund omkring sig; intet mindre end 1.184 udvendige kvadratmeter, hvor I frit kan boltre jer. Haven er i dag holdt helt enkelt og kræver ikke andet arbejde end en tur med plæneklipperen i ny og næ. dette giver dog også en unik mulighed for, at I selv kan skabe de rammer, I drømmer om, og ommøblere haven, så den kommer til at består af flere zoner – måske en lækker køkken- og urtehave, en lækker stor solskinsterrasse, en pavillon eller et orangeri, en skøn naturlegeplads til børn, et bålsted eller et shelter? Alle muligheder står jer frit for. I forvejen byder de ydre arealer på gyngestativ, redskabsrum, depotrum og børnehus.

Indvendigt fornemmer man for alvor den hyggelige stemning i det fine, gamle træhus fra 1952. Det charmerende træværk træder synligt frem overalt på vægge og lofter, hvorved der skabes en autentisk stemning – ja, en vaskeægte god, gammeldags sommerhusstemning. Her er absolut ingen spildplads, og kvadratmeterne er udnyttet til perfektion, så I ikke kommer til at savne noget. Huset består således af en skøn og lysfyldt udestue med panoramaudsigt mod haven fra to vinkler, en hyggelig spisestue i umiddelbar forlængelse af et velholdt køkken med lyse elementer, et dejligt værelse med sengepladser samt et fint badeværelse med brus og toilet.

Fritidshuset ligger fredfyldt placeret i Kulhuse med alt indenfor en rækkevidde á 2,5 kilometer – lige fra skoven til stranden, den hyggelige havn og de lokale indkøbsfaciliteter.

Solsortevej 1, 3630 Jægerspris
Pris:
695.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
41
Grund:
1184
Værelser:
3
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1952
Ejerudgift pr. md.
1.166 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter