fbpx
Plantegning Zoom

NATURSKØNT BELIGGENDE VILLA I BROVST - NU MED FIBERNET

Del bolig

NATURSKØNT BELIGGENDE VILLA I BROVST - NU MED FIBERNET

Drømmer I om en kæmpestor have, tonsvis af grønne omgivelser og nordjysk idyl på højt plan? Så synes vi, I skal kaste et blik på denne charmerende villa på Solskovvej 11 nær den hyggelige by Brovst.

Der er ikke én finger at sætte på villaens fantastiske udeareal. I får nemlig serveret et samlet grundareal på svimlende 8630 kvadratmeter, hvorfor havens mange buskadser og hyggekroge står klar til at blive udforsket af store som små. Terrassemiljøet byder på masser af flotte, grønne detaljer, og derudover får I glæde af en garage, et værksted og to udhuse.

Trækker det op til regn, er det bare om at søge mod udestuens lyse og overdækkede tilflugtssted – en perfekt kombination af naturskønt udsyn og lune rammer. Villaens planløsning på to værelser og en stue henvender sig især til parret eller den lille, nystartede børnefamilie. Stuen kalder på sofaarrangementet, køkkenet praler af lyse elementer, og badeværelset har separat bruseniche. Derudover byder stueetagen på et praktisk bryggers, et gæstetoilet og et soveværelse med indbyggede skabe. Tager vi turen op på førstesalen, bliver vi mødt af et stort rum, der for eksempel kan fungere som endnu et soveværelse eller en ekstra stue. Det indretningsvenlige rum åbner op for en smuk, buet altan, hvorfra I kan kigge til havens svajende trækroner og storslåede, grønne lækkerier.

Alt i alt fremstår villaen nem, lys og indflytningsklar, hvilket gør den til et oplagt valg for førstegangskøberne, som måske endda drømmer om at give de grønne fingre en chance. Med så store udearealer ligger det i hvert fald lige til højrebenet.

Beliggenheden nær Brovst er endnu en god grund til at flytte ind på Solskovvej 11, for I når den nordjyske perle af en by efter kun ti minutter på cyklen. Byen er ikke den største af slagsen, men det betyder blot sammenhold, fred og ro for alle pengene. Derudover tilbyder Brovst alt det, man kan ønske sig i dagligdagen – Brovst Skole, Brovst Børnehave, REMA 1000, Fakta, sport- og kulturcenter, Brovst Lægehus og bibliotek, for bare at nævne nogle få nedslag. Så bliver det altså ikke meget bedre.

Solskovvej 11, 9460 Brovst
Pris:
975.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
128
Grund:
8630
Værelser:
4
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1910
Ejerudgift pr. md.
1.298 kr.

Warning: Attempt to read property "ID" on null in /var/www/html/wp-content/themes/brikk/single-nsa_js_property.php on line 666

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter