fbpx
Plantegning Zoom

Unikt nybygget fritidshus med udsigt til hav og fjord

Del bolig

Velkommen til dette fantastiske strandhus på 118 velindrettede kvadrat metre, beliggende kun 100 meter fra Svinø’s smukke familievenlige badestrand, som byder på fint sand og idylliske klitter!

Fritidshuset står skarpt og tiltalende frem med sine store gulv til lofts-vinduer, som gør at huset næsten går i et med dets omgivelser. Huset rummer en stor sydvendt stue i forbindelse med det åbne køkken med den fornemme udsigt over både hav og fjord, du får i sandhed lys og glæde ind af vinduerne. 3 dejlige lyse værelser, lækkert badeværelse med klinker, bruseniche, håndvask og væghængt toilet. Indgangsparti med skabsvæg fra gulv til loft der skjuler teknikken og giver mulighed for vask/tør.

Udenfor finder du en dejlig syd/vestvendt fliseterrasse og en stor indkørsel med granitskærver. Facaden er beklædt med sort klinkbeklædning, samt spot så der er lys omkring huset. Huset er opført i kvalitetsmaterialer, bl.a. med egetræsgulve og messing armatur i både køkken og bad, som vidner om kvalitet hele vejen igennem.

Huset er konstrueret og isoleret så det lever op til de seneste energikrav for fritidshuse. Huset er endvidere spækket med detaljer som:

- Gulvvarme i hele huset

- Luft til vand varmepumpe

- Ventilations/genvindings anlæg

- Akustiklofter med indbygningsspot

- Hvide gipsvægge

- Lyse egetræsgulve

- Intelligent styring af lys

- Sort Vordingborg køkken med køl, frys, ovn, induktion og svævende emhætte.

Kort sagt: Du får alle hverdagens bekvemmeligheder og nødvendigheder i dette nye fritidshus, som blot venter på at blive dit. Fritidshuset er velegnet til beboelse sommer såvel som vinter og med mulighed for høj lejeindtægt ved udlejning.

I området finder I mange fantastiske ferieoplevelser lige om hjørnet! Med Svinø Strand lige for døren, byder det sig selvfølgelig, som det oplagte strandsted for hele familien. Derudover har I muligheden for at besøge Svinø Havn, som kun ligger 800 m væk. Her kan I opleve nogle af Danmarks smukkeste solnedgange, mens I nyder mad fra bådlaugets klubhus eller egen medbragt mad på de opsatte borde og bænke. Et oplagt sted at vise børnene! Her er også mulighed for gode gåture i området, hvor I kan se jættestuer, naturskønne områder med vildt dyreliv. Derudover er der kun 9 min kørsel til nærmeste indkøb i Køng, hvor man kan købe ind til den store sommermiddag. Avnø er helt klart også et af de mest eftertragtede naturområder i nærheden! Her kan I opleve de smukkeste naturstier, Avnøs store naturcenter, hvor I kan spotte sæler ved kysten!

Alt i alt, et fantastisk fritidshusområde som skal opleves, får at få det fulde indtryk. Her er der mulighed for at se den danske natur fra sin bedste side. For mere information se NytSommerhus’s Facebook side.


Soløje Strandvej 22, 4750 Lundby
Pris:
2.795.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
118
Grund:
817
Værelser:
3
Energimærke:
Bygget/ombygget:
2021
Ejerudgift pr. md.
1.328 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter