fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! LYS, MULIGHEDSRIG VILLA I NATURSKØNNE OMGIVELSER

Del bolig

Finansiering:

Siger banken nej kan sælger tilbyde finansiering via sælgerpantebrev. For yderligere information kan Kusk Ejendomme kontaktes på mobil: 2856 3752 og mail christian@kuskejendomme.dk

I rolige, naturskønne omgivelser med behørig afstand til alle hverdagens fornødenheder ligger en lys villa. På adressen har I gode muligheder for selv at præge tilværelsen med egne boligdrømme. Helt klart et besøg værd!

Der er på adressen tale om en lys villa fra 1960. Huset er beliggende på en naturskøn grund, der både inviterer til leg og afslapning. Her kan ungerne lege i det grønne, mens de voksne kan indrette sig på den sydvendte, overdækkede terrasse, der tilmed kan agere samlingssted, når grillmaden skal indtages.

Indendørs venter 122 lyse og veludnyttede kvadratmeter, der som sagt giver jer mulighed for selv at være med til at præge tilværelsen. Huset præsenterer sig med en stor, åben entré, der giver god plads til familiens opbevaring. Herfra er der fri adgang til rummet, der samler køkken og stuemiljø i ét. Her bidrager vinduerne til et naturligt lysindfald, mens de fra stuen tilmed giver jer anledning til at gøre rummet endnu større, når I åbner ud til den overdækkede terrasse.

I køkkenet møder I tidløse, velholdte elementer og alle hårde hvidevarer inklusiv en smart emhætte.

De resterende kvadratmeter udfolder sig på tre gode soveværelser, et viktualierum og et lyst badeværelse.

Villaen er beliggende i rolige, naturskønne omgivelser med nær afstand til alle hverdagens fornødenheder. Her kan I hurtigt klare indkøbene 1,8 kilometer fra huset, mens ungerne kan cykle til skole og øvrige institutioner på under otte minutter. I kommer nemt med busforbindelser, og snupper I bilen, kan I nå Fleggaard og en masse shoppingmuligheder på bare otte minutter. I kobler tilmed hurtigt ind på motorvejen, hvilket giver pendleren en nem vej videre ud i verden. Omkring jer udfolder sig en mageløs natur, som inviterer til en masse gode gå-, løbe- og cykelture i det fri.

Vi glæder os til at vise beliggenheden og mulighederne frem for jer!


Solbakken 17, 6340 Kruså
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
122
Grund:
1480
Værelser:
5
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1960
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter