fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! VELDISPONERET LEJLIGHED MED EN ATTRAKTIV PLACERING OG STOR ALTAN PÅ AMAGER

Del bolig

På Sofienhøjvej 1, 3. 312. står en lys og indflytningsklar lejlighed nu ledig og kan blive begyndelsen på dit næste boligkapitel. Velkommen til.

Indenfor møder du først den veludnyttede entrée med fine opbevaringsmuligheder og et pænt gulv, der fortsætter ind i både køkken og stue - en løsning, der skaber en strømlinet atmosfære i hjemmet. Inde i stuen er der rig mulighed for at skabe de afdelinger, som du ønsker, således at arealet kan opdeles og fungere som henholdsvis spiseplads, afslapningskrog og soveværelse. Herfra kan du tilgå den skønne, overdækkede altan med plads til cafébord og stole. Et dejligt spot, hvor du kan glæde dig over udsigt til både gårdmiljø og blå himmel. Flisebadeværelset har badekar med brus, med andre ord får du ikke et typisk Københavnerbadeværelse med brus over toilettet. Sidst men ikke mindst finder du et fint køkken med under- og overskabe samt bordplads på begge sider af gangarealet. Boligen henvender sig særligt til den studerende og er derfor oplagt som forældrekøb.

Ejendommen er fra 1975, og den gule murstensfacade fremtræder velholdt. Ved boligkomplekset har du mulighed for at parkere bilen, og der hører et dejligt, afskærmet gårdmiljø til bygningen med grønne arealer og cykelparkering.

Fra adressen kan du på ingen tid nå Amagerbrogade, der byder på et hav af specialbutikker og gode indkøbsmuligheder. Du har den skønne Amager Strandpark og Kastrup Søbad en kort cykeltur væk, og samtidigt kan du glæde dig over at befinde dig under 5 km. fra Indre By med forbindelse til brokvartererne. Derudover har du Amager Fælled, Islands Brygge og Kalvebod Fælled lige indenfor rækkevidde, hvis grønne områder til gåturen trækker i dig. Kort sagt forener beliggenheden på bedste vis et ønske om at befinde sig tæt på både natur og byliv.

Tøv ikke med at tage kontakt, så du kan komme til en fremvisning og opleve hjemmet med egne øjne.
Sofienhøjvej 1, 3. 312., 2300 København S
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
44
Værelser:
1
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1975
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Sebastian Kirchhoff

Ledende Ejendomsmægler sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter