fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! INDFLYTNINGSKLAR FAMILIEVILLA TÆT PÅ TUEL SØ

Del bolig

Tag med til Søtoften 6, der ligesom adressen antyder, har en herlig beliggenhed 500 meter fra Tuel Sø og den smukke natur. Endvidere kan den heldige familie glæde sig over en lys og veldisponeret planløsning samt en solrig have.

Selve boligen præsenterer sig nydeligt med den tidløse indretning, og der er desuden installeret varmepumpe med aircondition.
I det flotte HTH-køkken kan madlavningen foregå ved den rigelige bordplads. Yderligere gemmer de hvide facader på masser af skabs- og skuffeplads, og lyset strømmer ind fra kippen og de mange ovenlysvinduer, hvilket giver en dejlig atmosfære i hjemmet. Desuden kan samværet og nærværet udfolde sig elegant, da den åbne forbindelse til den store stue giver mulighed for at indrette sofaarrangement samt spiseafdeling. Og under måltiderne kan den skønne udsigt til haven nydes, eller I kan træde direkte ud på den sydvendte terrasse og lade den friske forårsluft fylde lungerne. Boligen indeholder yderligere tre indretningsvenlige værelser, samt klassisk badeværelse med badekar,  brus samt gulvvarme.  Herudover er der et lille gæstetoilet. Der er ligeledes gulvvarme i det praktiske bryggers samt det lille ‘anneks’.

I haven kan familielivet slå sine folder i helt private rammer, og den danske sommer kan nydes på den store, overdækket terrasse, mens børnene leger på plænen. Endvidere kræver haven ikke det store vedligeholdelsesbehov, og hverdagen er gjort bekvem med adgang fra annekset ind i selve hjemmet. Bilen kan også parkeres i den gode garage eller på de to p-pladser på grunden. Forhaven står snorlige ligesom resten af matriklen.

Området er ideelt for børnefamilien, da der indenfor en radius af to kilometer findes skole, børnehave, vuggestue samt gode indkøbsmuligheder. Yderligere kan E20 tilgås på få minutter bag rattet, så pendleren hurtigt kan komme til og fra arbejdet. Som kronen på værket kan I til fods tage Hjertestien rundt om Tuel Sø, hvor hele familien kan nyde en hyggelig picnic under den åbne himmel. Ja, hyggeligere og mere naturskønt bliver det ikke.

Vi glæder os til at fremvise denne funktionelle og velbeliggende familievilla for jer.

Søtoften 6, 4180 Sorø
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
140
Grund:
702
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1971
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter