fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! CHARMERENDE BOLIG MED ATTRAKTIV BELIGGENHED I SØRUP

Del bolig

Nu har du en enestående chance for at blive den heldige ejer af denne lejlighed med en fantastisk placering i den tidligere Hegnstrupgaard ved Esrum sø. Du finder ikke en mere idyllisk beliggenhed med stokroser og en velanlagt gårdsplads, hvor brostenene danner sirlige gange til de forskellige bygninger, og der er blot 250 meter til den lokale bådehavn.

Lejligheden fremtræder yderst velholdt og velindrettet med et køkken, der ligger i åben forbindelse med stuen, og forskellige niveauer skaber flere afsnit i rummet. De synlige bjælker og skrå vægge giver rummet karakter, og den behagelige stemning understreges af lyset, der vælder ind ad de mange vinduer. Køkkenet har mørke elementer i en tidløs stil, og der er installeret alt i hårde hvidevarer, så hverdagen bliver så komfortabel som muligt. Boligens badeværelse er ligeledes stilfuldt i sit udtryk, og dertil er det rummeligt med en separat bruseniche. Derudover byder en mindre entre velkommen til lejligheden.

Oprindeligt er ejendommen fra 1860, og lejligheden er placeret i en udbygning, der med sandsynlighed har været lade eller stald. Der hører et stort disponibelt rum til boligen, og det kan benyttes på forskellig vis - her har du blandt andet mulighed for at udfolde en pladskrævende hobby. Fællesfaciliteterne inkluderer et vaskerum, og det vil være oplagt at nyde tilværelsen på den charmerende gårdsplads, hvor du kan nyde en stille stund og tage de fine omgivelser ind. Det er selvfølgelig også muligt at parkere ved ejendommen.

Med denne beliggenhed vil du være tæt på naturen, hvor Esrum sø danner den fineste kulisse i nærheden af ejendommen.

Der hører brugsret af et grønt areal med og 25% ejerskab af en store fælleslade, hvor der er et seperat opbevaringsrum tilhørende lejligheden samt et værksted. Der også brugsret til en badebro med bord-bænkesæt 450 m. fra ejendommen og i bådehavnen er desuden en god badebro. Du kan desuden besøge den nærliggende skov eller begive dig hen til Fredensborg Slotshave, når der skal ske lidt ekstra, ligesom området også er kendetegnet ved en stor golfbane. De daglige indkøb foretages i Fredensborg, der blot er fem minutters kørsel væk, og du kan søge mod Hillerød, når du har brug for et større bymiljø med flere forretninger og spisesteder. 

Der er ikke bopælspligt i Fredensborg Kommune, hvorfor det godt kan bruges som weekend/feriebolig.

Sørupvej 27A, 4., 3480 Fredensborg
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
41
Værelser:
1
Energimærke:
G
Bygget/ombygget:
1860
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter