fbpx
Plantegning Zoom

ANDELSBOLIG I ET PLAN MED DEJLIG, SOLRIG HAVE

Del bolig

ANDELSBOLIG I ET PLAN MED DEJLIG, SOLRIG HAVE

Er I et veletableret par på udkig efter nye rammer, eller er I førstegangskøberne, der leder efter en attraktiv andelsbolig helt centralt i byen. Uanset hvad, så skal I sætte kurs mod Mern, hvor jeres nye hjem venter på jer.

Adressen er Søndervej 16, og her præsenterer vi jer nu for en 68 kvadratmeter stor andelsbolig, der fordeler sig over ét plan. Boligen ligger som en del af en rækkehusbebyggelse, der er opført i 1988 med et klassisk arkitektonisk udtryk, og her kommer den rolige og hyggelige beliggenhed jer virkelig til gavn.

I er nemlig sikret en hverdag i trygge rammer, og de lune solskinsdage kan tilbringes i den private have, som selvfølgelig vender ideelt mod eftermiddags- og aftensolen i syd og vest. Den grønne beplantning kræver minimal pasning og pleje, terrassen er møblerbar og som et ekstra plus er der havelåge direkte ud til de store fællesarealer, hvor naboer hurtigt forvandles til venner.

Når I træder indenfor, præsenteres I først og fremmest for eentréen, og i åben forbindelse venter opholdsrummet, hvor køkken, spisestue og dagligstue. Køkkenet er opført i hvide elementer med god bord- og skabsplads, og resten af rummet giver gode muligheder for indretning af både spise- og dagligstue – det er tilmed herfra, at der er udgang til terrassen og haven. Planløsningen byder også på et rummeligt soveværelse med skabsplads, et tidløst flisebadeværelse samt et praktisk bryggers med bl.a. vaskemaskine.

Denne beliggenhed sikrer jer kort sagt en nem og bekvem hverdag. I Mern har I nemlig alt lige fra købmandsforretning, skole og daginstitutioner såvel som skønne naturvidder, der bare venter på at blive udforsket. Vordingborg er den nærmeste større by, og samtidig har pendleren under 15 minutter til motorvejen.
Søndervej 16, 4735 Mern
Pris:
490.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
68
Grund:
0
Værelser:
2
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1988
Købspris
490.000 kr.
Boligydelse pr. md.
3.016 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter