fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! ENDERÆKKEHUS MED GOD PLANLØSNING OG HYGGELIG HAVE

Del bolig

I Mern udbyder vi en andelsbolig fra 1988, der er opført med en dejlig have, hvor I kan nyde sommeren fra en overdækket terrasse. Rækkehuset har en god planløsning med blandt andet tre værelser og en udestue, der giver jer mulighed for at slappe af i lyse og indbydende omgivelser.

Der er god plads til både spisestuemøblerne og sofaarrangementet i stuen, der ligger i åben forbindelse med et dejligt køkken. Her er stemningen lys og let, og I kan nemt indrette et hyggeligt hjem, der lader jer koble helt fra efter endt arbejdsdag. Køkkenet har hvide elementer i en moderne stil, og en sort bordplade skaber en flot kontrast - der er også installeret alt i hårde hvidevarer. Fra stuen kan I besøge udestuen, hvor I har et dejligt kig til haven, og herfra har I direkte adgang til den overdækkede terrasse. I alt har boligen tre fine værelser, og der er opført et rummeligt badeværelse med en separat bruseniche - desuden finder I en entre og et bryggers med vaskemaskine i huset.

En hyggelig have hører til ejendommen, og den vil være nem at holde, da den primært består af en græsplæne med enkelte træer og bede. På den overdækkede terrasse kan I slappe af, når årstiden tillader det, og I kan indrette et skønt uderum med blomsterkrukker og møbler, der vil være et oplagt sted at mødes med venner og familie. I bliver en del af et fredeligt kvarter, og ejendommen ligger for enden af en lukket vej uden gennemkørende trafik - der er også gode parkeringsmuligheder.

I Mern er der både skole, daginstitution og indkøb, så alle hverdagens behov kan dækkes inden for kort afstand af boligen, og dertil er området rigt på skøn natur med mulighed for at gå lange ture og nyde omgivelserne. Desuden har I under et kvarters kørsel til motorvejen, der kan tage jer til andre dele af landet, mens Vordingborg er den nærmeste større by, som I kan besøge inden for omtrent samme afstand.

Kontakt os gerne for en fremvisning - vi glæder os til at introducere jer til en skøn andelsbolig.
Søndervej 14, 4735 Mern
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
102
Grund:
0
Værelser:
4
Energimærke:
A2015
Bygget/ombygget:
1988
Købspris
0 kr.
Boligydelse pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter