fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! LYS, INDFLYTNINGSKLAR LEJLIGHED MED SYDVENDT ALTAN OG GOD PLACERING

Del bolig

På en ganske herlig placering i Valby, der giver jer nær afstand til skøn natur og alle hverdagens gøremål ligger en strømlinet lejlighed, der står klar til jeres indflytning. Helt klart et visit værd!

I bosætter jer i en lys murstensejendom fra 1939. Her prydes alléen af grønne nuancer, og omkring ejendommen finder I parkeringsmuligheder for cykler og biler. På adressen kan I tilmed glæde jer over et fælles gårdmiljø, der både byder op til afslapning og socialt samvær.

Indendørs venter jer 58 veludnyttede og lyse kvadratmeter samt en planløsning, der appellerer til både parret og singlen. Lejligheden præsenterer sig med en indbydende entré, der giver plads til jakker og fodtøj. Herfra fortsætter turen ind i den lysfyldte stue, hvor I både kan indrette jer med spisebord og sofaarrangement. Her er der åben adgang til køkkenet, mens I herfra også i de varme måneder kan skabe fri passage til udelivet på altanen. Gør således rummet endnu større på de varme sommerdage ved at åbne ud til lejlighedens udeliv - herude har I en masse skønne timer i vente tilbagelænet og med en fin, grøn udsigt ud over det hyggelige område.

I køkkenet møder I stilrene, velholdte elementer og alt i hårde hvidevarer. De resterende kvadratmeter er til at finde på et stort soveværelse, der prydes af en fin rosette i loftet og en grøn udsigt gennem vinduet til træerne udenfor. Lejligheden tilbyder også et fint lille badeværelse.

I bosætter jer i dejlige Valby på en adresse, der giver jer nær afstand til skøn natur og alle de daglige gøremål. I gåafstand fra lejligheden finder I nemlig indkøbsmuligheder, butikker, madsteder, fitness og idrætspark, mens stationen bare 1,4 kilometer herfra sørger for en nem vej til Indre By. Hopper I på cyklen, kan I nå Spinderiets shopping- og biografoplevelser på under ti min. Skøn natur kan nydes på nært hold i hverdagen i Valbyparken, der inviterer til en masse gode gå- og løbeture i den friske luft.

Velkommen hjem!


Søndervangs Allé 63, 1. 9., 2500 Valby
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
58
Værelser:
2
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1939
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Sebastian Kirchhoff

Ledende Ejendomsmægler sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter