fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! MODERNISERET VILLA MED STOR OG SKØN TRÆTERRASSE

Del bolig

På en fredelig villavej I Karise ligger der en villa fra 1938, som er flot istandsat, så I nemt kan flytte ind og etablere et dejligt hjem. Denne bolig byder blandt andet på et flot sildebensparket i de to stuer, og der er anlagt en stor have med en træterrasse, hvor I kan nyde tilværelsen i sommermånederne.

Det moderne køkken er holdt i et stilrent design med hvide fronter, og der er alt i hårde hvidevarer, så hverdagen bliver så komfortabel som muligt. De to stuer bliver bundet sammen af en bred åbning, og køkkenet ligger ligeledes i åben forbindelse med den ene stue, hvor det vil være oplagt at placere spisebordet – her er der også direkte udgang til den store træterrasse. Stueetagen byder endvidere på et gæstetoilet, et værelse og en entre, og en flot trappe fører op til førstesalen, der er lige så lys og let i sit udtryk som resten af boligen. Badeværelset fremstår helt nutidigt i sin stil med en stor bruseniche, og der er etableret dobbelte håndvaske, så alle praktiske foranstaltninger er på plads. Desuden finder I tre gode værelser og et disponibelt rum på etagen, mens kælderen indeholder to disponible rum samt et vaskerum med vaske- og tørrefaciliteter.

På den hyggelige træterrasse kan I skabe det bedste uderum med lidt havemøbler og blomsterkasser, og scenen vil på den måde være sat til skønne sommerdage og -aftener i det fri. Haven er anlagt, så den vil være nem at holde, og der er masser af plads til børneleg på græsplænen, hvor I finder en nedgravet trampolin. En garage hører også til ejendommen, og dertil kan I parkere i den småstensbelagte indkørsel.

Karise er en driftig by med kulturhus, idrætsklub og efterskole, ligesom I selvfølgelig kan få alle hverdagens behov dækket. Der er både folkeskole og daginstitution i byen, og I har flere muligheder for at gøre de daglige indkøb med to lokale supermarkeder. De mange skovområder tæt på Karise betyder, at naturen er lige i nærheden, og byens togstation vil tage jer mod enten Faxe Ladeplads eller Køge. På alle måder en beliggenhed med gode forudsætninger for at få en travl hverdag til at hænge sammen, da alle fornødenheder findes i kort afstand fra ejendommen.

Kontakt os gerne for en fremvisning – vi glæder os til at se jer.


Søndervang 1, 4653 Karise
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
137
Grund:
972
Værelser:
6
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1938
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter