fbpx
Plantegning Zoom

STOR EJENDOM MIDT I NATUREN OG TÆT PÅ BYEN

Del bolig

Lige udenfor den lille landsby Sivested og kun fem kilometer nord for Kolind finder I jeres nye hjem, og her på Sønderskovvej 12 får I opfyldt ønsket om at flytte ud til den skønne natur. I overtager en stor ejendom med en matrikel på intet mindre end 8.315 kvadratmeter, så plads er der nok af. Her er højt til himlen, langt til naboerne og åbne marker til alle sider, så I kommer til at leve det gode liv på landet, hvor fred og ro bliver en del af jeres nye hverdag. Samtidig har I altså kun den korte køretur til Kolind, og det samme gælder Nimtofte, og begge byer står til rådighed med alt, hvad I har brug for; her er skoler, indkøb, pasningstilbud, og i Kolind finder I også letbanen.


Jeres ejendom ligger som den sidste for enden af en lang, lukket vej, så her får I privatliv for alle pengene. I bliver budt velkommen hjem af to bygninger, som tæller jeres villa på 195 kvadratmeter samt en udbygning, der rummer både en stald og en masse bonuskvadratmeter. Sidstnævnte fordeler sig over to etager med disponible rum, der kan give plads til hobbylivet såvel som til kontor og selvstændigt erhverv. Mulighederne er mange.


Vender I blikket mod villaen, er der tale om en charmerende ejendom, der kan dateres helt tilbage til år 1910, og det afspejler sig indendøre, hvor hjemmet byder på fyldningsdøre, fritliggende bjælker, sjæl og charme. Førstesalen er dedikeret til en rummelig repos, der kan indrettes som et hyggeligt opholdsrum, samt to værelser, hvoraf det ene har adgang til en sydvendt altan med naturskøn udsigt.


Bevæger I jer nedenunder, finder I blandt andet en entré, et badeværelse og endnu et værelse. De mange resterende kvadratmeter er fordelt på to charmerende opholdsrum, nemlig et spisekøkken og en stor stue, som giver jer god plads til at samle familien. Stuen er indrettet med vinduer mod tre verdenshjørner, så rummet fyldes med dagslys dagen lang, og samtidig vil den fine brændeovn bidrage til den varme atmosfære. I enden af rummet finder I en dobbeltdør, der åbner direkte op til udelivet, så når brændeovnssæsonen er forbi, kan I slå døren op til sol og sommer i jeres dejlige have. Den store matrikel giver jer mulighed for at udleve alle havedrømmene, så slip fantasien løs og indret jer med lækre terrasser, små solkroge, bålplads, højbede, drivhus og køkkenhave. Kun fantasien sætter grænser.


Sønderskovvej 12, 8560 Kolind
Pris:
1.395.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
195
Grund:
8315
Værelser:
6
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1910
Ejerudgift pr. md.
1.578 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter