fbpx
Plantegning Zoom

Mulighedsrig etplansvilla i naturskøn landsby

Del bolig

Det tager under et kvarter at køre fra Brønderslev til Hallund - den lille, hyggelige landsby, der placerer sig midt i Vendsyssels naturskønne kulisse med marker og grønne områder, so nærmeste nabo. Her kan jeres boligjagt nu få en ende, for der er ‘til salg’-skilt ved Søndersig 14, hvor I møder en klassisk 60’er-villa fuld af potentiale. I rammerne af en 1.000 kvadratmeter stor grund, der giver dejligt med luft omkring jer, ligger den traditionelle etplansvilla og venter på nye ejere, der har nye, spændende indretningsidéer med i bagagen, .

Boligen folder sig ud med 98 kvadratmeter, der med maling og moderne opdateringer kan forvandles til lige det hjem, I drømmer om. Her er et spændende projekt for førstegangskøberne eller den unge børnefamilie, der er fulde af boligdrømme, det er billigere end at bo til leje.

Pladsen fordeler sig på et stort bryggers, et badeværelse og to værelser, og dertil kommer køkkenet og stuen, som udgør hjemmets naturlige opholdsrum. De to rum ligger side om side, så der er mulighed for at ændre lidt på planløsningen, åbne op og dermed skabe ét stort opholdsmiljø med køkken-alrum og stue i direkte forbindelse - mulighederne er mange!

Stuen er indrettet med de brede vinduespartier, der kendetegner en ægte 60’er-villa, og vinduerne afslører et ekstra stop på rundturen, for i forlængelse af stuen træder I ud til nogle bonuskvadratmeter i form af en udestue. De mange vinduer skaber her en flydende overgang mellem inde og ude, så I rykker ét skridt tættere på haven, og når sommeren kommer, kan I straks slå døren op og rykke tilværelsen ud i de grønne rammer. I får en frodig have med buske og træer i fuldt flor, og her er plads nok til at udleve havedrømmene om alt fra lækre terrasser til en urtehave og hængekøjer.

Med en adresse i Hallund bor I med naturen lige udenfor hoveddøren, så I vil hver dag nyde fred, ro og frisk luft omkring jer, men samtidig er der altså kort vej til Brønderslev og endnu kortere vej til de daglige gøremål i eksempelvis Klokkerholm, som ligger kun fem minutters kørsel herfra, og til Brønderslev/Hjallerup og Aalborg kan klares på henholdsvis 10 og 30 minutter.

Velkommen!
Søndersig 14, 9700 Brønderslev
Pris:
495.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
98
Grund:
1000
Værelser:
4
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1964
Ejerudgift pr. md.
1.467 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter