fbpx
Plantegning Zoom

KLASSISK ETPLANSVILLA I NATURSKØNNE GL. SKAGEN

Del bolig

Drømmer I om et hjem i en af Nordjyllands hyggeligste byer, Skagen? Så er denne bolig, nærmere bestemt på vejen mod stemningsfulde Gl. Skagen, som skabt til jer. Med kort vej til handlemuligheder, daginstitutioner, skole og grønne områder får I her en beliggenhed, der passer perfekt til børnefamilien, som sætter pris på naturen samt en tryg og børnevenlig villavej. Fra adressen kan I bevæge jer ud på lange gåture i klitterne, hvor Sømærket står højt i landskabet og viser vej mod kysten, og I har dermed noget af Danmarks absolut smukkeste natur lige i baghaven.

Når I vender hjem til Sønderklit 30, bydes I velkommen af den klassiske gulstensvilla, der er ideel til såvel parret som børnefamilien; boligens 123 kvadratmeter spænder over nogle fine rum, blandt andet de tre regulære værelser, der alle er indrettet med skabsplads til garderoben. I køkkenet er der derimod god plads til, at familien kan lave mad sammen, og samtidig kan I indrette en hyggelig spiseafdeling, hvor børnene kan slå sig ned med lektierne, mens aftensmaden forberedes. Dertil kommer badeværelset, som byder på både badekar og brusekabine. Foruden disse rum får I også et stort bryggers med masser af opbevaringsplads samt vaskefaciliteter - endnu en bonus for børnefamilien. Det hele bindes sammen af stuen, hvor det meste af facaden udgøres af brede vinduer, der skaber en flydende overgang mellem inde og ude. Udenfor venter jer en nem, overskuelig have, der egner sig perfekt til både solbadning såvel som til grillhygge og boldspil.

Når sommeren melder sin ankomst, og I vil nyde lange, hyggelige gåture i naturskønne omgivelser, er der ikke mere end en kort køretur til Danmarks nordligste punkt, Grenen, hvor både sælerne og de to have er med til at gøre gåturen interessant. På vejen kommer I også gennem bymidten, hvor gågaden folder sig ud med et væld af butikker, mens havnen, ikke langt derfra, frister med byens bedste spisesteder.

Kort fortalt, en hyggelig villa, der er omgivet af en naturskøn kulisse uden sidestykke.


Sønderklit 30, 9990 Skagen
Pris:
1.295.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
123
Grund:
866
Værelser:
4
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1976
Ejerudgift pr. md.
1.969 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter