fbpx
Plantegning Zoom

SPÆNDENDE ANDELSBOLIG MED GOD BELIGGENHED I AALBORG

Del bolig

I den centrale del af Aalborg udbyder vi en andelslejlighed, der udgør første og anden sal af en ejendom fra 1983. Med denne bolig vil I bo tæt på byens charmerende liv, hvor I nemt kan besøge forretninger, caféer og spisesteder, ligesom der heller ikke er langt til hverdagens indkøb.

I har egen indgang fra boligens altan, som kan indrettes med frodige altankasser og blomsterkrukker, og der er etableret et stort køkken-alrum, hvor I snildt kan placere et spisebord. Et tidløst køkken lader jer lave mad i pæne omgivelser, ligesom der vil være god plads til opbevaring i skabe og skuffer. På etagen finder I også en entre samt et badeværelse med en separat bruseniche og vaskemaskine, og i stuen kan I skabe et stemningsfuldt helle i en travl hverdag med et dejligt sofahjørne. Anden sal byder på endnu en stue, hvor de skrå vægge bidrager med en hyggelig stemning, og dertil finder I to værelser samt et gæstetoilet på etagen.

Med til ejendommen hører et velholdt gårdmiljø, der er anlagt med overdækket cykelparkering og lidt have. Her har I rig mulighed for at opholde jer, når årstiden indbyder til det, og I kan invitere venner og familie på hyggelige sammenkomster med grill og snak til langt ud på aftenen. Ejendommen har en flot facade, der byder velkommen på fineste vis, og I vil blive en del af en fredelig vej, der primært består af beboelsesejendomme. I drager derfor fordel af en rolig beliggenhed, hvor bylivet kun er få hundrede meter væk, og I kan glæde jer til at gå på opdagelse i Aalborgs charmerende gader.

Der er kun 230 meter til det nærmeste supermarked, så I nemt kan handle ind til hverdagen, og med højest ti minutters gang til havnefronten kan I nemt begive jer ud på gå- eller løbeture med Limfjorden som en central del af kulissen. I finder også skole og daginstitution i nærheden af ejendommen, så alle hverdagens fornødenheder kan tilfredsstilles på denne adresse – og mere til, da den centrale del af Aalborg også er rig på kulturelle oplevelser og fritidsaktiviteter.

En dejlig andelslejlighed, som vi glæder os til at vise jer – kontakt os gerne for en fremvisning.


Søndergade 25C, 1., 9000 Aalborg
Pris:
1.495.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
98
Grund:
0
Værelser:
3
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
1983
Købspris
1.495.000 kr.
Boligydelse pr. md.
3.103 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter