fbpx
Plantegning Zoom

Del bolig

Måske er du nytilflytter, måske bor du her allerede - under alle omstændigheder venter Haderslev med åbne arme, hvor din nye hverdag kommer til at udspille sig på Sønderbro 26F - en dejlig lejlighed oppe under taget, der er indflytningsklar og velindrettet.

Lejligheden ligger på anden sal i ejendommen fra 1986, der tager sig flot ud med en pudset facade og klassiske dannebrogsvinduer - og gennem porten tilgås den lille baggård med parkeringsfaciliteter, hvorfra trapper og svalegange fører op til selve boligen.

Du kommer til at bo småt men godt i den 42 m2 store lejlighed, der måske ikke lyder af meget, men hver eneste tomme er udnyttet til fulde. Planløsningen præsenterer sig således med stue og køkken i åben forbindelse, soveværelse, entré og badeværelse, og hver enkelt funktion får plads til at udfolde sig i de gode rum. Farvepaletten spænder over sort, hvid og naturlige nuancer som den uoverskyggende helhed, der tilsammen danner et moderne kvalitetshjem med masser af lys. Køkkenet er udstyret med alle de nødvendige hårde hvidevarer og har godt med bordplads til at folde de kulinariske evner ud. Rummet fortsætter med plads til både spiseafdeling og sofahygge, og med skrå vægge og blanke gulve er der masser af sjæl i din nye bolig - og også soveværelset viderefører stilen. Sidste stop er det fine badeværelse, der er beklædt med fliser og har separat bruseniche.

En hverdag i Haderslev er bestemt ikke noget at trække på skuldrene over, for som områdets største by er der lagt i kakkelovnen til, at du altid kan få det, som du vil have det. Der er i hvert fald et butiksudbud så varieret, at alle julegaver vil kunne købes i byen, mens de fleste supermarkedskæder er repræsenteret. Haderslev er i særdeleshed eftertragtet på grund af sin naturskønne beliggenhed ved Haderslev Fjord, hvor du kan svinge fiskestangen eller øve dine kajakfærdigheder. Der er i øvrigt flere omfartsveje mod motorvejen, så du hurtigt kan komme rundt i landet.

Lyder boligen interessant? Vi vil glæde os til at give dig en rundvisning.

Sønderbro 26F, 6100 Haderslev
Pris:
475.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
42
Værelser:
2
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1900
Ejerudgift pr. md.
1.048 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter