fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! INDFLYTNINGSKLAR LEJLIGHED PÅ GOD ADRESSE!

Del bolig

Nu kan I flytte ind i en andelsbolig med en attraktiv adresse på Vesterbro, hvor I vil blive en del af et sprudlende byliv med caféer og spisesteder lige uden for jeres dørtrin. Boligen fremtræder i flot stand, så I får et hjem, der fungerer fra dag et, og I kan blandt andet glæde jer til et lækkert køkken, som ligger i åben forbindelse med en stue.

Her kan hverdagen udfolde sig i pæne omgivelser, og der er opført to gode værelser med klassiske stuklofter og mange anvendelsesmuligheder. Boligen er delevenlig, og det ene værelse ligger i forbindelse med et walk-in, der giver masser af muligheder for opbevaring. Fra en rummelig entre kan I tilgå badeværelset, der er pænt og velholdt med en separat bruseniche, og køkkenet er holdt i et stilrent design med hvide fronter, som passer godt til lejligheden. De hårde hvidevarer inkuderer en vaskemaskine, og et dejligt lys falder ind i rummet fra sydøst, så I får et behageligt leverum med stue og køkken i et.

Denne ejendom er opført i 1914, og den smukke hoveddør byder velkommen på fineste manér. Gårdmiljøet byder på terrasse og lidt have, og ellers er det blot at nyde den gode placering ved Sønder Boulevard, hvor midterrabatten er anlagt som en hyggelig park med blandt andet baskeballbane og bordtennisborde.

Beliggenheden er ideel for jer, der ønsker at bo midt på Vesterbro, hvor en afslappet atmosfære kombineres med en særligt kreativ ånd, der slår igennem i bydelens mange forretninger, caféer og spisesteder. Fra boligen er der kun fire minutters gang til Enghave Plads, hvor der et skønt liv i sommermånederne, mens Enghaveparken er et fredeligt åndehul midt i storbyen, når I ønsker grønne omgivelser. Den nærmeste indkøbsmulighed ligger 750 meter væk, og dertil finder I flere daginstitutioner samt skole i nærheden af lejligheden. Der er ligeledes gode forbindelser med både bus og metro, ligesom I fra Dybbølsbro kan tage s-toget til andre dele af hovedstaden.

En indflytningsklar andelsbolig, som vi glæder os til at vise jer – kontakt os gerne for en fremvisning.

Sønder Boulevard 69, 1. th., 1720 København V
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
85
Grund:
0
Værelser:
2
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1914
Købspris
0 kr.
Boligydelse pr. md.
0 kr.

Sebastian Kirchhoff

Ledende Ejendomsmægler sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter