fbpx
Plantegning Zoom

LYS, VELHOLDT VILLA MED GRØNT UDELIV OG IDEEL PLACERING NÆR BY OG NATUR

Del bolig

I gåafstand fra alle hverdagens gøremål og med behørig afstand til strand og grøn natur ligger en lysfyldt villa. Her kan I nyde en overskuelig, dejlig have og en funktionel planløsning, der giver jer mulighed for at sætte jeres eget præg på boligen. Helt klart et kig værd!

Huset præsenterer sig ganske nydeligt og velholdt i sin hvide og sorte facade, som næppe røber, at villaen er opført tilbage i 1962. Her spottes løbende vedligehold, og omkring hjemmet udfolder sig en overskuelig, grøn have, der kan agere samlingspunkt, når solens stråler skal nydes. I de varme måneder kan terrassen fungere som en forlængelse af husets rummelige stue, mens der udendørs også er en holdeplads til bilen i garagen og et lyst værksted.

Indendørs venter jer 97 veludnyttede kvadratmeter, og her kan I generelt se frem til en lys atmosfære og en god loftshøjde. Boligen præsenterer sig med en fin fordelingsentré, der giver jer adgang til alle husets rum. Vi begynder i det rummelige leverum, hvor I både kan indrette jer med sofaarrangement og spiseafdeling. I stuen finder sollyset ubesværet vej ind gennem de store vinduer, mens I her også finder spots i loftet og udgang til det grønne udeliv.

Køkkenet er opført i et tidløst design med alle hårde hvidevarer. De resterende kvadratmeter er at finde på to lyse soveværelser, der begge drager fordele af indbyggede skabe. Hertil er et lyst badeværelse.

På denne adresse er I sikret en ideel placering i hyggelige Grenaa, der giver jer nær afstand til alle hverdagens fornødenheder. Fra huset går I ubesværet til bymidten, hvor I finder gode indkøbsmuligheder, alskens butikker og madoplevelser. Her er også station til offentlig transport, og er der børn på matriklen, kan de glæde sig over nær afstand til skole, gymnasium og øvrige institutioner. Snupper I cyklen, kan I nå kysten og den hyggelige lystbådehavn på bare ti minutter, og et stenkast herfra kan Sydstranden agere weekendens naturskønne destination. Natur kan tilmed nydes i hundeskoven eller omkring den Kunstige sø.

Velkommen indenfor.
Sønder Allé 4, 8500 Grenaa
Pris:
695.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
97
Grund:
585
Værelser:
3
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1962
Ejerudgift pr. md.
1.425 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter