fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! SUPER CHARMERENDE VILLA NÆR BY OG HAVN MED VAND UDSIGT OG NYT SOLCELLEANLÆG

Del bolig

På Sømærkevej 12 står denne charmerende villa klar til nye ejere. Med udsigt over grønne vidder og bare to-tre minutters gang til vandet er dette uden tvivl et sted, I vil elske at bo.

I kan ikke undgå at bemærke den fine ejendom, som straks skaber blikfang med sin lyseblå facade og charmerende byggestil. Villaen er opført i 2003 og råder over 213 m2 - rigeligt til selv den store familien, der her får de perfekte rammer for tilværelse.

I bydes velkommen i en lys og indbydende entré, som skaber et godt førstehåndsindtryk. Herfra ligger hjemmets første badeværelse med badekar lige fremme, mens I har en dejlig stue til venstre og et indbydende spisekøkken med tilhørende vaskebryggers til højre. Køkkenet og udgør et behageligt samlingspunkt i hjemmet og er udstyret med gode opbevaringsløsninger og alt i hårde hvidevarer. Her er et rart lysindfald, hvilket også gør sig gældende for stuen, som endvidere har direkte udgang til en solrig, sydvestvendt terrasse. Etagen afsluttes med tre gode værelser - ideelle til børnene, mens I som forældre kan få hele 1. salen for jer selv. Her venter jer nemlig et master bedroom med integreret walk-in closet, et pænt badeværelse med gulvvarme og separat bruseniche, en ekstra stue og endnu et værelse, der eksempelvis kan anvendes som kontor, gæsteværelse eller lignende. Planløsningen er super god, rummelig og veludnyttet, så her er plads til livet og til at tilpasse rummene efter behov. Standen er tilmed god og indflytningsklar, så I kan rykke ind og føle jer hjemme med det samme.

Huset har en bolig ventilations varmepumpe som er økonomisk og sørger for et godt indeklima. Herudover er der i år 2020 installeret et 6.0 kw solcelleanlæg, med 9.8 kW stort batteri og en app, der viser produktion og forbrug. I det første år havde sælger en produktion på 4500 kwt.

Til ejendommen hører en stor dobbelt garage med indgang til huset igennem bryggers. Her er rigelig plads til opbevaring og der er et håndværker arbejdsbord med plads til værktøjet.

Huset ligger henslængt på en dejlig grund med masser af sol, grønne arealer og hyggelige terrasser. Haven er stor nok til at dyrke køkkenhave eller nyde et roligt afbræk i solens lune stråler. Fra første sal og køkkenet har man en meget flot udsigt til fjorden.

Hele herligheden ligger i et roligt og dejligt område, hvor nogle af jeres nærmeste naboer er åbne vidder og hvor der er få minutters gåtur til vandet. I har det hyggelige havnemiljø lige ved hånden, ligesom at Frederiksværks handlemuligheder, spisesteder, skole, daginstitutioner og meget mere bare er en lille smuttur på cykel herfra. Hvad mere kan man ønske sig?

Velkommen hjem!


Sømærkevej 12, 3300 Frederiksværk
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
213
Grund:
847
Værelser:
6
Energimærke:
A2010
Bygget/ombygget:
2003
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter