fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! HELÅRSISOLERET FRITIDSHUS I SKØNNE OMGIVELSER

Del bolig

På toppen af Hornsherred i Nordsjælland ligger Kulhuse; et eftertragtet og særdeles velbesøgt sommerhusområde, der er kendt for sin smukke omkringliggende natur - blandt andet Kulhuse Strand og Jægerspris Nordskov, som er én af landets helt store skove med Danmarks ældste træer og med et fantastisk varieret landskab. For naturmennesker og Jer, der drømmer om et sted, hvor I for alvor kan slappe af, er denne lokalitet intet mindre end perfekt.

Bagerst i en lille lukket vej i grønne omgivelser og på en stor, smukt kuperet grund finder du dette pudsede murstenshus med sort tegltag, opført dengang man byggede ”rigtige huse”. Ejendommen er gennemgribende og flot renoveret udvendigt såvel som indvendigt, og emmer af sjæl og charme. Her er de perfekte rammer for hele familiens udfoldelser i weekends og ferier.

Ejendommen ligger i gå-afstand til badestrand og til den hyggelige Kulhuse Havn.

Indeholder: Rummelig entre med trappe til 1. sal, rustikt og flot badeværelse, stort lækkert spisekøkken med trægulve og direkte udgang til sydvendt solterrasse, dejlig stue med smukke trægulve og dør til stor solterrasse samt varmepumpe. 1. sal indeholder en stor skøn stue med rustikke trægulve, fransk altan og udsigt over haven. Her er mulighed for at opdele rummet hvis der skulle være behov for et par værelser.

På den dejlige grund er endvidere opført en 40 kvm. stor bygning, som indeholder en stor garage/udhus samt et spændende lyst, gæsteanneks med egen terrasse. Her kan familiens teenagere eller gæster hygge sig i deres egen lille afdeling. I den skønne have findes flere solkroge og terrasser, og der er plads til frit at udfolde sig med diverse udendørs aktiviteter. En spændende og unik ejendom som skal ses og opleves.

Søkærvej 8, 3630 Jægerspris
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
117
Grund:
1494
Værelser:
3
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1926
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter