fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! BILLIGERE END AT BO TIL LEJE!

Del bolig

Når I kører fra Maribos bymidte, tager det under ti minutter, før I ankommer til jeres nye adresse, for I kommer til at bo lige på modsatte side af Søndersø - helt tæt på byen og de daglige gøremål. Samtidig får I opfyldt ønsket om at flytte ud til frisk luft og naturskønne udsigter, for jeres nye hjem er en del af en lille samling huse, der ligger midt i det åbne marklandskab.

På Søholtvej 13 venter jer en klassisk rødstensvilla med byggeåret 1939, og den holdes med selskab af både en garage og en grøn baghave, som I på sigt kan indrette med alt fra flotte højbede til små, solrige terrasser, der lader jer følge sommervejret dagen lang. Bag husets klassiske ydre venter jer to etager, der samlet set råder over 121 kvadratmeter, og de henvender sig til såvel singlen som parret eller den lille familie - kort fortalt, alle jer, der drømmer om en tilværelse med fred, ro og natur lige udenfor hoveddøren.

Det er en rar og luftig atmosfære, der møder jer, når I træder indenfor; boligen er nemlig indrettet i lyse materialer, og rummene fyldes af et naturligt dagslys. På førstesalen er pladsen dedikeret til en fin repos samt to værelser, og flere steder kan I se langt ud over markerne, så I får lyst til at stoppe op og beundre jeres nye nærområde, når I bevæger jer fra rum til rum.

Tager I turen ned i stueplan, finder I derimod et bryggers, et stort badeværelse samt hjemmets naturlige opholdsrum. Det bliver et køkken og to sammenhængende stuer, der fremover sætter scenen for jeres hyggelige hverdagsliv. I køkkenet kan der indrettes en spiseafdeling, som giver plads til både morgenkaffen og aftensmaden, og i stuen vil I falde for den hyggelige brændeovn, der står i hjertet af huset og spreder varme omkring sig. Herfra er det bare op til jer at flytte ind og udfolde jeres kreative indretningsidéer, så I kan få præcis det hjem, I drømmer om.

Der er mulighed for at opnå flexbolig-tilladelse på ejendommen.

Velkommen til Søholtvej 13.

Søholtvej 13, 4930 Maribo
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
121
Grund:
800
Værelser:
4
Energimærke:
F
Bygget/ombygget:
1939
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter