fbpx
Plantegning Zoom

Detaljerig og eksklusiv 2’ver med altan i Silkeborg centrum

Del bolig

En toværelses lejlighed tæt på Silkeborg Centrum med flotte detaljer og en fælles tagterrasse, der har udsigt over Silkeborg Søerne – det er den samlede boligpakke, der venter jer på den attraktive adresse, Søgade 27. Kom med!

Inde bag hoveddørene venter jer en udsøgt og imponerende oplevelse. I får her en toværelses lejlighed, hvor det udsøgte design og den smagfulde stil er i højsædet. Dette mærkes allerede, når I træder ind i den møblérbare fordelingsentré, der prydes af høje vægpaneler, og som på pæne gulve eksempelvis kan lede jer videre til køkken-alrummet. Køkkenet er holdt i et tidløst design og er indrettet med alt i hårde hvidevarer samt med mulighed for at etablere spiseplads. Herfra har man desuden panoramaudsigt over Silkeborg søerne. I kan derfor enten samles her, eller I kan rykke hyggen ind i den pæne stue, der virkelig står i en klasse for sig med mange lækre finesser. Eksempelvis er bagvæggen i rummets indhak i en smagfuld farve, samtidig med at den prydes af charmerende høje vægpaneler – beundringsværdigt. De høje vægpaneler ses også inde i lejlighedens værelse, der derudover også dekoreres af stuk i loftet samt er malet i en flot grøn farve. Sikke en stemning det giver. Til slut rummer lejligheden også et nydeligt badeværelse, der indeholder god skabsplads samt stor bruseniche med rainshowerfunktion og glasvæg.

Ejendommen er opført i 1948, men det er tydeligt, at der er blevet lagt kræfter i den løbende vedligeholdelse. Det fjerner dog ikke den charme og modenhed som bygningens ydre emmer af, da den dekoreres af klassiske røde murstensfacader og grøntmalede træværksaltaner, og netop disse altaner har I også fornøjelsen af at kunne nyde – og i stor stil. Desuden har I også et fint gårdmiljø med mulighed for at parkere bil og cykel.

Adressen placerer jer som skrevet på en utrolig attraktiv adresse midt i Silkeborgs spændende handelsliv. Indenfor kun 300 meter kan I både klare indkøb, shoppe løs i de mange butikker eller nyde godt af det gode café- og restaurantmiljø, der befinder sig her. Dette spændende byliv blandet med Silkeborgs idylliske naturområder, eksempelvis ved Silkeborg Søerne, gør at denne beliggenhed er helt speciel.

Man kan næsten ikke takke nej, vel? Book en fremvisning allerede i dag!


Søgade 27, 1. tv., 8600 Silkeborg
Pris:
1.649.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
65
Værelser:
2
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1948
Ejerudgift pr. md.
2.325 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter