fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! FLOT OG INDFLYTNINGSKLART RÆKKEHUS MED SKØN BELIGGENHED

Del bolig

Et super lækkert, topmoderne og helt indflytningsklart rækkehus står nu klar til nye ejere på Søengen 37.

Ja, det er næsten ikke til at forstå, at et hus som dette er på markedet, men det er kun til jeres fordel, for nu kan I kalde det jeres nye hjem. I overtager nøglerne til et rækkehus på 115 m2, som blev opført i 2018 og dermed opfylder alle de krav og kriterier, som man kan stille til et nutidigt hjem.

Det gode førstehåndsindtryk er allerede skabt når I ankommer til huset og parkerer bilen i carporten. Huset er nutidigt med sin gule murstensfacade og et strejf af minimalistisk funkis. Det moderne udtryk fortsætter indenfor, hvor flotte gennemgående gulve breder sig, mens de store vinduespartier fylder hjemmet med dagslys. Her er kræset for detaljerne og der er en flot sammenhæng i valget af stil, design og elementer i hele huset.

Fra den velindrettede entre med vaskefaciliteter og opbevaringsplads træder I direkte ind i det store leverum, som har køkkenet i åben forbindelse - præcis som de fleste drømmer om. Køkkenet er holdt i hvidt med rene linjer, alt i hårde hvidevarer og rigeligt bordplads, så hele familien kan samles om madlavningen. Fra stuen er der direkte udgang til en dejlig terrasse og have, så I også nemt kan udskifte indeliv med udeliv. I flot harmoni med køkkenet, er badeværelset lyst, indbydende og moderne med hvide vægflader og lyse fliser, som både er anvendt på gulvet og i den lækre bruseniche, hvilket skaber en super flot helhed i rummet. Helt perfekt afsluttes planløsningen med tre gode soveværelser, som giver masser af plads til familie. Her er alle m2 udnyttet til perfektion, så I får et dejligt, luftigt hjem med et behagelig atmosfære.

Søengen ligger som en lille lukket lomme ved Maglemose Å og grønne arealer, der skaber et dejligt miljø for børn og friluftsmennesker. Her er fred, ro og trygge rammer, samtidig med, at nærmiljøet byder på handlemuligheder, daginstitution og fritidsaktiviteter, og så er der bare ti minutters kørsel til hjertet af Roskilde, hvis I længes efter byens liv.

Hvad mere kan man ønske sig?

Velkommen hjem!


Søengen 37, 4000 Roskilde
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
115
Grund:
302
Værelser:
4
Energimærke:
Bygget/ombygget:
2018
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Morten Holm Lønberg

mhl@brikk.dk +45 27380304

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter