fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Moderne familie villa med minimal vedligeholdelse

Del bolig

Det er en fantastisk boligoplevelse, der venter Jer på Søbyen 13, for I træder indenfor til rene linjer, moderne komfort og gennemtænkte løsninger, når I første gang besøger jeres nye hjem. Her bliver I de lykkelige ejere af en lækker kvalitetsvilla med byggeåret 2016, så det er et hus opført efter tidssvarende standarder, og det kræver minimal vedligeholdelse, så her kan I flytte direkte ind, folde familielivet ud og nyde tilværelsen.

Det bliver en fornøjelse at tage turen gennem de to etager, hvor boligen byder på intet mindre end 184 kvadratmeter, hvilket sørger for rigelig plads til den store familie. De brede vinduespartier fylder rummene med dagslys, så I møder en rar og luftig atmosfære, som gør det nemt at føle sig hjemme, og I kan straks forestille jer, hvordan familielivet vil blomstre i eksempelvis køkken-alrummet: hjemmets hjerte og naturlige samlingspunkt. Her kan I være sammen, selvom der på én og samme tid forberedes aftensmad i det flotte køkken og laves lektier omkring spisebordet. Rummet prydes desuden af et gennemgående lysindfald, for der er terrassedøre på begge sider, og når sommeren melder sin ankomst er der således skabt en flydende overgang til den solrige morgenterrasse og senere til grillhygge i aftensolen på modsatte side.

Stueplanet giver jer desuden et viktualierum samt et værelse med indbygget skabsplads og et pænt badeværelse, der suppleres af førstesalen, hvor I finder et ekstra badeværelse og yderligere tre gode værelser - det er oplagt at give børnene en separat værelsesafdeling heroppe.

Til slut er det et indbydende stuemiljø, der sætter prikken over i’et med akustiklofter, store vinduespartier og ikke mindst døren, der leder Jer udenfor til sol og sommer på den lækre altan. Med i pakken hører desuden en integreret carport, et praktisk redskabsskur, og så kan I selvfølgelig glæde jer over, at huset er udstyret med moderne faciliteter såsom Genvex og gulvvarme.

Alt det tilsættes den yderst attraktive Skanderborg-adresse, som på bedste vis forener by og natur. I bliver nemlig naboer til Lillesø, hvor I kan nyde lange gåture og lufte løbeskoene, og samtidig kan I gå til byens stemningsfulde centrum, som frister med shopping, spisesteder og jeres næste cafébesøg. Beliggenheden er som skræddersyet til Jer med børn, for på det lukkede vænge kan børnene trygt mødes med kammeraterne på de grønne fællesarealer, og I har gåafstand til skoler, daginstitutioner og gode indkøbsmuligheder, mens både motorvej og tog forbinder pendleren med jobbet.

Velkommen til Søbyen 13 - et kvalitetshjem til den moderne børnefamilie!
Søbyen 13, 8660 Skanderborg
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
184
Grund:
233
Værelser:
6
Energimærke:
A2015
Bygget/ombygget:
2016
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter