fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! LYS, LÆKKER OG INDFLYTNINGSKLAR PÅ TOPPEN - 1 VÆRELSES MED ALTAN!

Del bolig

Du skal helt til tops, for dit nye hjem placerer sig på fjerde og øverste sal i denne klassiske 60’er-ejendom midt på Søborg Hovedgade. Heroppe får du din egen ugenerede oase fuld af dagslys og stilrene opdateringer - herunder ny el og radiatorer! Der er nærmere bestemt tale om en etværelses lejlighed på 43 veludnyttede kvadratmeter, og hele hjemmet bærer tydeligt præg af diverse istandsættelser, så lejligheden er helt klar til en ny ejer.

Du kommer til at bo helt uden overboer, og i stedet har du selskab af al dagslyset, der strømmer ind på fjerde, hvilket betyder, at du træder indenfor til et hjem med en rar og luftig atmosfære. Og det er ikke alt, for vinduerne lukker lyset ind, mens de samtidig indrammer en fantastisk udsigt over byens silhuetter - en udsigt, som du fremover kan nyde både i køkkenet, i stuen og fra din skønne altan.

Indendøre har de mange istandsættelser efterladt dig et lyst og moderne hjem, og lejlighedens pæne stand fornemmer du allerede i entréen, hvor du desuden får plads til en smart opbevaringsløsning. Pladsen er godt fordelt, så derudover finder du et stort badeværelse med separat bruseniche.

Det stilrene univers fortsætter ude i køkkenet, som er indrettet med hvide, grebsfrie elementer - og som et ekstra plus er der installeret en opvaskemaskine. I stuen får du plads til en hyggelig spiseafdeling, og derudover kan du med kreative løsninger finde plads til både skrivebordet og sengen, der måske også kan forvandles til en sofa. Uanset hvordan du indretter dig, bliver det en fornøjelse, for her er lyst, indbydende og rart at være.

I sommerhalvåret udvides lejligheden med altanen: dit helt private uderum. Her er plads til morgenkaffe i solen og udsigten sætter prikken over i’et. På ejendommens modsatte side findes desuden et fælles uderum i form af et grønt havemiljø.

Der er fælles gratis vaskekælder med vaskemaskine og tørretumbler samt elevator i ejendommen.

Alt det ligger helt centralt, og med adresse på Søborg Hovedgade har du bylivet lige udenfor gadedøren. Der er under 100 meter til nærmeste indkøbsmulighed, og hovedgaden folder sig samtidig ud med både caféer og specialbutikker. Derudover har du gåafstand til S-toget ved Vangede St. og ikke mindst til de rekreative områder ved Utterslev Mose.

Bestil en fremvisning med det samme.


Søborg Hovedgade 73, 4. 2., 2860 Søborg
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
43
Værelser:
1
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1961
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Camilla Weinreich

test camilla@brikk.dk +45 60122342

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter