fbpx
Plantegning Zoom

FLOT NY-ISTANDSAT 2V’ER MED PERFEKT PLACERING OG UDSIGT TIL ØRESUND

Del bolig

FLOT NY-ISTANDSAT 2V’ER MED PERFEKT PLACERING OG UDSIGT TIL ØRESUND

Med nøglerne til Snerlevej 24, 2, 29, bliver du den nye indehaver af en 56 kvadratmeter stor lejlighed, som ligger helt perfekt i Helsingør med udsigt helt til Øresund – på dette lille, lukkede boligvænge venter nemlig en rolig og hyggelig hverdag, men der er alligevel ikke andet end 1,8 kilometer ind til det hyggelige handelscentrum, som emmer af liv, kultur og historie.

Adressen er hjemsted for et gedigent etagebyggeri, som er opført i 1965 med et klassisk arkitektonisk udtryk. Beboerne har glæde af den store parkeringsplads, der gør hverdagen nem og bekvem for bilejeren, og dertil kommer de store, grønne fællesarealer med plads til alt lige fra afslapning i solen til hyggelige grillmiddage.

Lejligheden ligger på 2. sal, og med denne placering nyder hjemmet godt af et sublimt lysindfald og har en ganske unik udsigt helt til Øresund, hvilket bidrager med en helt særlig herlighedsværdi til hverdagen. Boligen står snorlige og emmer af nedtonet elegance, og det er bestemt ingen overdrivelse, når vi siger, at den er komplet indflytningsklar.

Hoveddøren åbner op til en åben entré, og allerede her viser hjemmets stilrene materialer sig. Vægge og lofter er hvidmalede, gulvet er lyst og alt interiør er nøje udvalgt, så det spiller sammen fra start til slut. I forlængelse af entréen venter lejlighedens opholdsrum, hvor spisestue og dagligstue ligger i åben forbindelse med køkkenet, som er opført i smagfulde elementer med alt i hårde hvidevarer. Rummet er naturligvis utrolig indretningsvenligt, og det samme gør sig gældende for soveværelset, som ligger ved siden af. Planløsningen afrundes med det eksklusive badeværelse med store, smukke klinker, glasafskærmet brus, gyldne armaturer, væghængt toilet og mulighed for vaskesøjle. Af yderligere forbedringer kan nævnes: 

Gulvvarme i alle rum med separate reguleringsmuligheder. Induktionsplade, Emhætte med kulfilter,  Efterisoleret i vinduesfacade væg med 100 mm dermed samlet 200 mm, Lysdæmper på alle loftudtag i stue, soveværelse og køkken. Mulighed for vaske/tørremaskine på badeværelset.

Som et ekstra plus kan vi oplyse, at du tilgår boligen via en rummelig svalegang, hvor der er plads til bord og stole, så du får ægte altan-fornemmelser.

Beliggenheden er uden tvivl det, der sætter prikken over i’et på en allerede attraktiv bolig. Som vi allerede har afsløret, bosætter du dig i et hyggeligt og trygt nabolag med ganske kort afstand ind til centrum af Helsingør. Her venter det hyggelige gågademiljø med alt fra specialforretninger og kædebutikker til restauranter, museer og dagligvarebutikker, og Kronborg tårner sig op ved siden af som hele byens kronjuvel.

Vil du med på en fremvisning?

Snerlevej 24, 2. 29., 3000 Helsingør
Pris:
1.680.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
56
Værelser:
2
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1965
Ejerudgift pr. md.
2.207 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter