fbpx
Plantegning Zoom

LYS OG VELPLACERET VILLA MED INDTAGENDE UDSIGT OVER KOLDING

Del bolig

På en central adresse i et pænt parcelhuskvarter med en udsigt over hele byen har I nu mulighed for at åbne næste boligkapitel i lyse og skønne omgivelser. Her er der i sandhed tænkt over placeringen med en helt fantastisk terrasse, der lader jer få det hele med.

Huset byder på stueplan på en entré, der åbner op til boligens store, lyse arealer, hvor et køkken og en rummelig stue bliver jeres yndede fællesarealer. Ydermere finder I et værelse og et badeværelse, og nedenunder gør to flotte værelser samt et anvendelige disponible rum sig til. Desuden finder man her endnu et badeværelse og et vaskerum. Loft til kip og hvidmalede listelofter skaber en vindende luftighed i opholdsarealerne, og den åbne forbindelse mellem køkken og stue giver en behagelig rumfornemmelse - alt sammen med et lysindfald, der siger sparto, for her suger store vinduer både solen, hustagene og Koldinghus tættere på. Værelset er i en fin størrelse, og samme indbydende kvalitet finder I i kælderens disponible rum: lyst, rummeligt og aldeles anvendeligt. Afslutningsvis er også badeværelserne lige til at gå til, og med én på hvert plan flyver de travle morgener gnidningsfrit afsted.

Villaens høje placering giver jer et vue, som I vil fornøje jer over på daglig basis. Det understreger den store, sydvendte terrasse, som yderligere udvider stuen - og så med fin plads til gæster også. Her kan I ugeneret nyde et glas vin, og med et overdække kan I både undgå regn og solens hårde stråler: Det er en terrasse, der egner sig til de fleste af årets måneder, for det frie udsyn bliver I aldrig trætte af. Desuden kan I putte jer i havens hyggelige miljøer samt i de ekstra gæstmilde terrassearealer, og sidst kan bilen også stå tørt og godt under carporten.

Vifdam Park og videre Slotssøen kan I ramme efter en halv kilometer, så den centrale placering kan hurtigt få jer rundt i Koldings kulturrige gader og spændende leben i gågaden. Man kan altså roligt sige, at I får det meste lige ved hånden, hvilket også gælder skole og indkøbsmuligheder, som kan nås på godt en kilometer fra hoveddøren.

Sneppevej 43 er ganske enkelt et charmerende fund, som skal ses og mærkes.


Sneppevej 43, 6000 Kolding
Pris:
2.195.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
92
Grund:
453
Værelser:
5
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1948
Ejerudgift pr. md.
2.391 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter