fbpx
Plantegning Zoom

FANTASTISK HUS MED MASSER AF CHARME

Del bolig

Vi byder hjertelig velkommen til denne 207 kvm store villa, Smedevænget 14  hvor der er der plads til hele familien, på en stille og lukket villavej.

Det første man lægger mærke til når man træder ind i huset er den store entré, der fører ind til henholdsvis to store værelser, som nemt kan blive til 3. En stor stue, bryggers, køkken og to dejlige badeværelser.

I det store køkken der oser af hyggelige stunder, er der plads til hele familien, omkring spisebordet. Køkkenet er funktionelt med masser af skabsplads samt skuffer. Når man træder ind i vinkelstuen er det første man lægger mærke til er de smukke italienske marmor vægge, som giver rummet et helt fantastisk look. Mens den separate spisestue er oplagt til middagsselskabet med gæster. Når man åbner den store terrassedør kommer vi ud på den 30 Kvm. store overdækket terrasse hvor der er plads til grill og hyggelige stunder. 

Entréen har en flot vinkeltrappe der føre op til husets 1. sal hvor der er 2 gode værelser og et stort repos.

Den hvide murstensvilla er bygget i 1972 og har en dejlig for- og baghave med flotte anlagte bede og træer. En gangsti, der starter foran huset og dernæst snor sig rundt om hjemmet, guider på nydelig vis havevandringen. der til får man også en dobbelt garage hvor der sagtens kan stå 2 biler i, eller man kan bruge det til værksted.

Fra adressen er der ikke langt til hverken dagligvareindkøb, dagtilbud, legepladser eller skole, og Dalby Hallen tilbyder adskillige sportsaktiviteter. Har man brug for at komme ud af byen kan Sydmotorvejen nemt føre en videre, og både sø og skov i nærområdet skaber en fuldendt ramme om familielivet.

vis i har nogle spørgsmål, er i meget velkommen til også at kontakte sælger på tlf. 30627681. vi glæder os til og høre fra jer.

Smedevænget 14, 4690 Haslev
Pris:
2.695.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
207
Grund:
851
Værelser:
5
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1972
Ejerudgift pr. md.
2.426 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter