fbpx
Plantegning Zoom

DET HYGGELIGSTE BONDEHUS VED PRÆSTØ

Del bolig

Det er ren Morten Korch på Smedestræde 3B, hvor vi skruer tiden tilbage til lige præcis 1900, hvor historiens vingesus er at tage og føle på i det yndige bondehus med stråtag, bindingsværk og blåmalede døre. Her venter en unik mulighed for at blive en del af et hyggeligt lokalsamfund 2,5 km udenfor Præstø.

Maleriet udgøres af det charmerende hus i det grønne landskab, hvor fuglesangen hænger tungt i luften. Den private have er indkapslet i 100% grønt med tæt hæk og vilde træer, som er med til at give matriklen frodighed sammen med det flotte græs. Her er endda også mulighed for at få øvet de grønne fingre ved at beplante nogle bede, mens der kan anlægges et par terrasser, hvis livet virkelig skal nydes.

Indvendigt i huset er det 70 hyggelige kvadratmeter, der har fornøjelsen af at gemme sig bag de sprossede bondevinduer. Planløsningen er enormt nydelig med stue, vinkelkøkken, entré, to værelser, badeværelse og bryggers, som tilsammen skaber den perfekte ramme omkring parret eller singlen, der drømmer om den landlige tilværelse. Den gennemgående stil passer naturligvis som fod i hose til husets stil, hvor der er gjort mere ud af at gøre huset praktisk end at gøre det gennemgående stilfuldt - og det er en charme i sig selv, hvor de tidløse moduler, de blanke gulve og den enkle indretning går perfekt i spænd med hverdagen. Her er naturligvis både alt i hårde hvidevarer, vaskefaciliteter og rigtig gode rum med en dynamisk indretningen. Ejendommen rundes af af den separate bygning til to skure og en overdækket terrasse.

Velkommen til det lille lokalsamfund Skibinge, der placerer sig midt mellem åbne marklandskaber og fredfyldte skovområder. Her hersker et varmt naboskab, som definerer landsbyatmosfæren til fulde, men som bestemt ikke betyder, at der skal indgås kompromiser i forhold til fornødenhederne. Præstø kan nemlig nås til cykels, hvor de hyggelige stræder åbner sig op og havnen ligger som den maritime perle.

En skønhedsplet i landskabet, der bestemt er et besøg værd for sin charme alene!


Smedestræde 3B, 4720 Præstø
Pris:
795.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
70
Grund:
1195
Værelser:
3
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1900
Ejerudgift pr. md.
2.213 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter