fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! INDFLYTNINGSKLAR VILLA MED NEM HAVE

Del bolig

Tag med til Smedelodden 10, hvor vi inviterer jer indenfor i denne nydelige villa, der med sine 127 m2 og en dejlig have er det oplagte valg for familien eller parret.

Huset står på en 737 m2 stor grund og tager imod jer med en hyggelig forhave og en indkørsel, hvor bilen kan parkeres. Haven er nem og overskuelig - både baghaven og forhaven, som indbyder til afslapning og livsnyderi med børneleg på de grønne arealer og grillmiddage, kølige forfriskninger og skønne stunder på terrasserne.

Villaen er opført i 1969, men den er flot vedligeholdt og moderniseret siden byggeåret, så den i dag fremtræder helt klar til indflytning. Et dejligt lysindfald, nutidige elementer og en super god planløsning - det er blot nogle af de nøgleord, der bedst beskriver den fine villa.

I får fire gode værelser, hvoraf tre har skabsplads, et super lækkert badeværelse med separat bruseniche, dejlig stue med brændeovn og et flot køkken med tilhørende bryggers at finde jer til rette på. Planløsningen er udnyttet til perfektion, så ingen plads er gået til spilde, men hvor der samtidig er bevaret en åben, let og luftig atmosfære. Der er en nydelig sammenhæng i valget af stil, design og elementer i køkkenet, bryggerset og på badeværelset, hvilket skaber et harmonisk udtryk i indretningen. Her er hjemmet for jer, der ønsker god plads til både børn og voksne i en villa, som I kan flytte ind i og føle jer hjemme med det samme.

I flytter ind på en lukket villavej i Havrebjerg, som bare ligger ca. 15 minutters cykeltur fra Slagelse, hvor I kan klare de daglige indkøb, nyde byens levende forretningsliv eller besøge en af de mange restauranter og spisesteder, der står klar til at forkæle jeres smagsløg. Slagelse har desuden gode uddannelses- og daginstitutioner, og så er her naturligvis flere sports- og fritidsaktiviteter at vælge mellem. Her vil I aldrig mangle noget.
Smedelodden 10, 4200 Slagelse
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
127
Grund:
737
Værelser:
4
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1969
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter