fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! GEDIGEN ETPLANSVILLA MED GOD PLANLØSNING OG SKØN HAVE

Del bolig

GEDIGEN ETPLANSVILLA MED GOD PLANLØSNING OG SKØN HAVE

På Smedegade 4 ligger den fineste rødstensvilla, der rejser sig i et plan og på flotteste vis kombinerer den skønne, omkringliggende natur med gedigen arkitektur. I flytter til et hyggeligt nabolag, som er særdeles børnevenligt og her er trygt at vokse op.

Med husets planløsning får I en masse anvendelsesmuligheder og forskellige kombinationer, hvorfor de 130 velindrettede kvadratmeter breder sig ud på en entré, badeværelse, fire værelser, bryggers, køkken og stue.

Lad boligeventyret starte i jeres private garage, som også fungerer som værksted og dertil findes et bagvedliggende skur, der kan huse diverse haveredskaber. Bevæg jer mod hoveddøren og træd indenfor i den rummelige og indbydende entré med spotbelysning og akustikplader, der er gennemgående i flere af husets øvrige rum, hvilket skaber en hjemlig og afdæmpet atmosfære.

Det flisebeklædte badeværelse byder på en masse opbevaringsplads til diverse toiletartikler og derudover findes en god, separat bruseniche samt toilet. Villaen viser sig med fire gode værelser, hvortil der er plads til flere skabe og derudover venter det funktionelle bryggers med vaske-/tørrefaciliteter, som tilgås fra den østvendte terrasse eller køkkenet.

Selve køkkenet emmer af elegance og moderne materialevalg, da det er opført i hvide elementer, der brydes af en lækker, træbordplade og rummet byder på rigeligt arbejdsplads. I åben forbindelse heraf venter hjemmets sidste rum, stuen, der er hjemmets hjerterum og her er der plads til både opholds- og spisestue. Fra stuen tilgås den sydvestvendte terrasse, der sikrer jer dagens bedste soltimer fra tidlig eftermiddag til sen aften.

Med adresse på Smedegade 4 flytter I til et hyggeligt kvarter, hvor huset er perfekt til børnefamilien eller det pladskrævende par. I kan nyde mange gåture omkring Hampen Sø, hvor I også finder en skøn skov samt skovlegeplads. Der er 7-10 minutter til nærmeste dagligvarebutikker og i samme afstand venter diverse skoler og daginstitutioner.

Velkommen til!
Smedegade 4, 7362 Hampen
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
130
Grund:
815
Værelser:
5
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1989
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter