fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! UNIKT FRISTED MED UDSIGT OVER ISEFJORD

Del bolig

UNIKT FRISTED MED UDSIGT OVER ISEFJORD

Mangler I et fristed, hvor I kan falde i staver til stilheden og nå at læse en hel bog uden at blive forstyrret? Hvor brændeovnens flammer og stearinlysenes skær vinder over Facebook? Og hvor udsigten over Isefjord vil få jer helt ned i gear, så I bare kan nyde tilværelsen? Det er nemlig lige præcis de kvaliteter, dette atmosfærefyldte sommerhus kan tilbyde.

I skal sætte kursen mod Smedegårdsvej 1E, og her venter et charmerende fritidshus fra 1975. De 74 kvadratmeter indendørs emmer af hjemlig atmosfære, og kombinationen af trægulve, -vægge og -lofter skaber en helt særlig hygge – der er selvfølgelig mulighed for at svinge en pensel med hvid maling, hvis I er mere til det lyse, nordiske look. Planløsningen byder på et hyggeligt opholdsrum med brændeovn, udgang til terrassen samt store vinduespartier, der inviterer den betagende udsigt indenfor, hvilket giver huset en helt unik herlighedsværdi. Opholdsrummet har naturligvis god plads til bløde sofamøbler såvel som spisearrangement, ligesom køkkenet giver fine rammer om madlavningen. Dertil kommer to soveværelser, to rum med mulighed for at indrette sovepladser samt et badeværelse.

Og lad os nu vende blikket mod de fortryllende udearealer, der uden tvivl vil få jer til at falde pladask for stedet, hvis I ikke allerede er det. Som vi allerede har afsløret, ligger ejendommen og grunden med udsigt over grønne vidder og Isefjords blå bølger – og mens græsarealet er perfekt til leg og aktiviteter, er terrasserne ideelle til afslapning. Som et ekstra plus er her endda udekøkken, køkkenhave, drivhus samt skur til opbevaring af haveredskaber.

Beliggenheden bliver ikke meget bedre, da I på gåben kan begive jer afsted til stranden og tage en kold dukkert i havets bølger eller blot spadsere en tur langs strandkanten. Grillmenuen kan også let anskaffes i ét af de mange nærliggende supermarkeder. Som prikken over i’et kan I køre til Holbæk på 15 minutter, Roskilde på 18 minutter og København på 35 minutter.
Smedegårdsvej 1E, 4070 Kirke Hyllinge
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
74
Grund:
1350
Værelser:
7
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1975
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Morten Holm Lønberg

mhl@brikk.dk +45 27380304

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter