fbpx
Plantegning Zoom

ATTRAKTIV BOLIG PÅ 120 M2 MED SOLRIG OG DEJLIG HAVE

Del bolig

Med en boligstørrelse på 120 kvadratmeter og en god have præsenterer denne bolig sig som et børnevenligt areal, hvor samvær og bekvemmelighed er i top!  Boligen er fra år 1998 og fremstår hele vejen rundt lyst og venligt og i god stand.

Indretningen består blandt andet af indgang med indbygget skabsplads, stue og køkken i forbindelse med hinanden og et flot køkken med god skuffe- og bordplads samt pæne turkise vægge. Der går en bordplade rundt på den anden side af køkkenet og ind i stuen, hvor I kan sidde og hygge jer på et par barstole. I stuen er der også en brændeovn, der understreger hyggen i dette idylliske hjem. Læg ydermere mærke til den gode loftshøjde og det moderniserede udtryk!

Også tre værelser følger med, hvoraf det ene eksempelvis kunne fungere som kontor eller legerum, idet det fremstår i tilknytning til boligens badeværelse med toilet, håndvask, brusehjørne, vaskemaskine og skabsplads. Fra samme store værelse er der ligeledes en dør ud til den dejlige have, hvor udelivet begynder! I sammenhæng med selve boligen forefindes der også et drivhus, og så er der en overdækket terrasse mod sydvest.

Beliggenheden er praktisk i forhold til både Ørestads muligheder og transporten herfra. Først og fremmest er det et børnevenligt nærmiljø med grønne områder, og samtidig kommer I til at bo lige ud til en rolig vej, hvor buske og øvrig beplantning er det første, der rammer blikket.

Ligeledes er der nem mulighed for at få børnene i skole med Ørestad Skole 260 meter væk, svarende til tre minutters gang. Og når de bliver ældre, kan de for eksempel gå på Ørestad Gymnasium, der ligger 450 meter fra ejendommen. Ejendommen ligger i en velfungerende Parcelforening Foreningen med grundstørrelser på 600m2 med mange børnefamilier.

Med Field’s lige omme på den anden side af vandet er I garanteret, at I altid kan komme i et hav af specialforretninger tæt på jer. Det bliver også nemt at komme rundt med metrostationen Ørestad 500 meter væk.

En attraktiv bolig på en attraktiv beliggenhed

Slusevej 47, 2300 København S
Pris:
5.250.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
120
Grund:
600
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1998
Ejerudgift pr. md.
3.681 kr.

Sebastian Kirchhoff

Ledende Ejendomsmægler sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter