fbpx
Plantegning Zoom

VELINDRETTET I CHARMERENDE STIL I HJERTET AF VANLØSE TÆT PÅ METRO

Del bolig

På Slotsherrensvej 1, 2. th. venter en umådentligt charmerende 3V’er med gode, regulære rum og masser af klassiske detaljer. Hvem er ikke til plankegulve og stuklofter, godt lysindfald og indretningsvenlighed? Alt sammen er at finde her!

Lejligheden placerer sig mageligt på anden sal og rummer 71 veldisponerede kvadratmeter fordelt over entré, to værelser, stue, køkken og badeværelse. Fra start til slut emmer boligen af klassisk elegance, og samtidig er pladsen enormt godt udnyttet, så du vil kunne se dig selv bo her i mange, mange år. Du kan bo her alene, med venner eller med dit hjertes udkårne, og der er endda mulighed for at starte familie på matriklen!

Ikke nok med, at her er indretningsvenligt og muligt for op til tre personer at dele, så fremstår lejligheden også enormt praktisk. Se bare på køkkenet med de tidløse fronter og de solide bordplader, der indeholder alt i hårde hvidevarer foruden godt med skabsplads, mens backsplash-fliserne får sammenhæng på badeværelset, hvor de også beklæder den separate bruseniche.

Som beboer i denne solide murstensejendom fra 1932 har du også fri adgang til det hyggelige gårdmiljø. Her er grønt og dejligt med store træer og masser af legefaciliteter for de yngste, ligesom det også er muligt at slå sig ned på bænkene og lære naboerne at kende.

Beliggenheden sidder lige i skabet, hvis du drømmer om at bo centralt og eftertragtet: lejligheden ligger nemlig i et af Vanløses ultimative knudepunkter, hvor flere indkøbsmuligheder næsten kan ses fra dit vindue, og hvor du ikke får problemer med at opstøve lækre sushisteder eller hyggelige caféer. Langs både Slotsherrensvej, Jyllingevej og Jernbane Allé er der et enormt bredt udvalg af butikker, og skal julegaveindkøbene klares i en ruf, er Kronen Vanløse det ultimative shoppingcenter – og det ligger ovenikøbet lige ved siden af Vanløse St., hvor både metro, S-tog og buslinjer forgrener sig ind mod resten af Storkøbenhavn.

Slotsherrensvej 1, 2. th., 2720 Vanløse
Pris:
2.895.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
71
Værelser:
3
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1932
Ejerudgift pr. md.
2.745 kr.

Sebastian Kirchhoff

Ledende Ejendomsmægler sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter