fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! VELHOLDT OG MODERNISERET RÆKKEHUS ATTRAKTIVT BELIGGENDE I HØRSHOLM!

Del bolig

Velkommen til Slotsbakken 31 i Hørsholm - vi byder jer indenfor i dette skønne rækkehus fra slut 1980’erne, der fremstår velholdt med et moderne udtryk. Vi befinder os i Hørsholm og dermed på en skøn og eftertragtet placering i Nordsjælland - tæt på naturskønne områder langs kysten og omkring golfklubberne.

Udefra præsenterer ejendommen sig flot og med en fin baghave, hvor I kan se frem til en flisebelagt terrasse, der er vestvendt og samtidig dejlig afskærmet af den opvoksede hæk, som sikrer læ og privatliv fra naboer.

Den veldisponerede planløsning byder i stueetagen på en overdækket terrasse, hvorfra der er indgang ind i entreen samt ud til udhuset, som I kan bruge til opbevaring eller andet. Husets entré er dejlig rummelig, og her er plads til opbevaring af sko og jakker i diverse skabe. Fra entreen har I adgang ud til brygges, der fungerer som vaskerum, samt ud til badeværelset, som er meget lyst og moderne med kontrastfarver på vægge og gulv i form af sorte og hvide fliser. Fra entreen er der også indgang ind til køkkenalrummet med et dejligt køkken fra Invita og en god spiseplads samt en dejlig, stor hjørnestue i forlængelse heraf.

De resterende kvm udfolder sig på 1. salen, hvor I kan se frem til hele 3 soveværelser samt et stort repos i forskudt plan, lige når I kommer op ad trappen. Dette giver et dejligt luftigt rum, der kan udnyttes som opholdsstue, kontor eller andet. Værelserne er alle store, lyse og rigtig godt udnyttede.

Beliggenheden for huset er også meget eftertragtet, da vi befinder os i Hørsholm, som danner rammen om det gode liv på Øresundskysten. Hørsholm bycentrum er yderst populært og velbesøgt, og her kan I se frem til mange butikker, cafeer m.m. I byen finder I også kulturhuset Trommen, som afholder koncerter, teatre og forskellige foredrag. Langs kysten vil I opleve mange naturskønne områder samt hele 3 populære golfklubber i byen, sportsklubben Kokkedal Rideklub samt slotsparken, der hører til det fortryllende Kokkedal Slot. Herudover er der få hundrede meter fra boligen til dagligvareindkøb samt stationen, hvorfra der går tog og busser.

Velkommen til Hørsholm - velkommen hjem!

Slotsbakken 31, 2970 Hørsholm
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
92
Grund:
138
Værelser:
5
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1986
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Sebastian Kirchhoff

Ledende Ejendomsmægler sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter