fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! HÅNDVÆRKER TILBUD - VILLA MED FIRE VÆRELSER OG MANGE MULIGHEDER

Del bolig


Nu har I mulighed for at flytte ind i en villa fra 1904, der ligger lidt uden for landsbyen Gørslev. På trods af den landlige beliggenhed vil I bo nær ved to skoler, og I får en bolig med fire værelser, der har et stort potentiale for at gøre jeres boligdrøm til virkelighed.

I stuen er der god plads til at indrette jer efter lyst og behov - den er naturligt inddelt i to, så der både opstår en spisestue og et opholdsrum, hvor I kan slappe af efter endt arbejdsdag. Køkkenet er rummeligt, og som i resten af ejendommen har I her mulighed for at sætte jeres helt eget præg på indretningen - her kan I også tilgå et større skab. Fra en af boligens to entreer har I adgang til et godt flisebadeværelse med bruseniche, og derudover finder I to fine værelser i stueetagen, mens første sal består af endnu to værelser. Med så enkel en planløsning kan I nemt byde ind med forbedringer, og her er mange fine detaljer at bygge videre på, så jeres hjem bliver præcis, som I vil have det.

Mulighederne er mange - også når det kommer til haven, som har en helt enkel fremtoning, og I kan for eksempel anlægge en terrasse eller realisere drømmen om en nyttehave. Der er opført et udhus med to disponible rum, mens der er plads til at parkere bilen i indkørslen, og ejendommen fremtræder præsentabelt med røde mursten og hvide vinduer.

Med denne beliggenhed vil I være nær ved Lillevang og Maglebjerg skov, hvor I kan gå lange ture og nyde roen, og dertil er I ikke langt fra Gørslev, hvor I både finder skole og daginstitution. Landsbyen har et godt sammenhold, hvor i for eksempel kan blive en del af idrætsforeningen, og fra boligen er der blot otte minutters kørsel til indkøbsmulighederne i Bjæverskov. Beliggenheden vil også tiltale pendlerne, da I kan komme på motorvejen inden for fem minutter, og I kan således nemt besøge andre dele af landet.

Vi ser frem til at introducere jer til en ejendom med et stort potentiale - kontakt os gerne for en fremvisning.


Slimmingevej 80, 4100 Ringsted
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
110
Grund:
774
Værelser:
4
Energimærke:
G
Bygget/ombygget:
1904
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter