fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! CHARMERENDE, LYST OG LUFTIGT TRÆSOMMERHUS

Del bolig

I et lille sommerhusområde med pletvise træer, bevoksning og anvendelige udearealer finder I denne perle af et lyst og charmerende sommerhus med den helt rette stemning til at koble helt af og tage roen helt ind.

Boligen fordeler sig på 67 veldisponerende kvadratmeter med et luftigt køkken-alrum ned til en stue, tre værelser og et badeværelse - og så med et tilhørende anneks i samme stil. Opholdsrummet er herligt lyst og luftigt, hvor loft til kip og charmerende hvidmalede træbjælker giver en behagelig rumfornemmelse, som understreges af det fantastiske lysindfald fra vest, hvorfra I kan gå direkte ud på terrassen. Køkkenet giver god plads at arbejde på, når grillmaden skal klargøres, og med sprossede vinduer bliver atmosfæren endnu engang sat over snittearbejdet. I stuen kan I se en god film, når mørket er faldet på, og også herfra kan I gå ud på terrassen, hvilket skaber en bekvem rumfornemmelse. Også værelserne byder på sommerhusstemning for alle pengene med hvidmalede trævægge, og især det ene værelse brillerer med et stort sprosset vindue ud mod grønt og blå himmel. Slutteligt får I et flot badeværelse i en behagelig størrelse med bruseniche opdelt med en glasvæg med elegant armatur og et godt lysindfald.

Terrassen snor sig om huset fra tre verdenshjørner, så I er sikret sol fra morgen til aften. Her er god plads til et selskab med gæster, hvor en solcreme og en flaske vin gør sig godt med udslåede parasoller, inden aftenen byder på afslapning i det udendørs spabad. Det hele i grønne omgivelser med pletvise træer og bevoksning, så annekset ligger tilbagetrukket og roligt samt et godt skur - og hele herligheden med gode muligheder for en kroketturnering for hele familien.

Strande kan I nå på en kort cykeltur - flere børnevenlige af slagsen mod vest og syd, og Ebeltoft ligger knap fire kilometer fra matriklen, hvor I kan slentre gennem de charmerende brostensbelagte gader og nyde den charmerende by med dens gamle huse - måske I også tager en tur på café, eller I kan runde Fregatten Jylland i det foretagsomme havnemiljø.

Alt i alt får I her et yderst stemningsfyldt sommerhus, der hele vejen igennem giver de helt rigtige konnotationer til dansk sommer og afslapning, hvor I kan koble helt af inde som ude.


Slåenvej 13, 8400 Ebeltoft
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
67
Grund:
1121
Værelser:
6
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1969
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter