fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! FANTASTISK FRITIDSHUS MED EN ATTRAKTIV BELIGGENHED

Del bolig

Dette fritidshus med anneks på Slåenvangen 14 i det naturskønne Grevinge tæller 79 kvm og står nu ledigt! Velkommen til!

Kvadratmeterne fordeler sig således: du får to gode værelser, der kan fungere som soveværelser og kontor, en stor stue med fri passage til køkken, Fra stuen er der udgang til både en overdækket og åben terrasse samt et skønt anneks på havearealet.

De to værelser har fine træbeklædte vægge til at sikre en idyllisk stemning, og som prikken over i’et har stuen brændeovn - den hyggeligste varmekilde til de kolde vintermåneder samt en varmepumpe. Der er dejligt højt til loftet og et flot lysindfald i hele huset, og på grunden er er der yderligere to disponible rum, som kan bruges til værksted eller andre ønskede funktioner.

På terrassen er der rig mulighed for både at have cafébord eller havemøbler stående. Den overdækkede terrasse er omkranset af smukke bede og nåletræer ude i horisonten; her kan mange gode timer over et måltid nydes sammen med familie og venner. Annekset, der er isoleret, fuldender oplevelsen af den landlige charme ved at have træ på vægge, loft og gulv. Det grønne fritidshus har tilmed fibernet, så du fint kan komme i kontakt med omverdenen og arbejde hjemmefra.

I Grevinge finder du både dagligvarebutik og station til rejsen ud af byen, og den fine Nordkanal er tæt på adressen: der er flotte omgivelser på alle leder og kanter til at holde alle sanser travlt beskæftiget. Mod øst har du Isefjorden, og mod vest rammer du Sejerø Bugten, så det er ikke svært at finde bølgeskvulp til gåturen. Dertil kan Rute 21 hurtigt bringe dig enten syd- eller nordpå.

Vi ser frem til at tage imod dig og byde dig indenfor i dit nye hjem!


Slåenvangen 14, 4571 Grevinge
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
79
Grund:
1267
Værelser:
4
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1969
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter