fbpx
Plantegning Zoom

CHARMERENDE SOMMERHUS BELIGGENDE ET STENKAST FRA VANDET

Del bolig

Vi ser frem til at byde jer indenfor på Slåenvænget 1, hvor 34 veldisponerede kvm. kan blive dét afbræk fra hverdagslivet, som I har gået og ledt efter. Velkommen til!

Fra den overdækkede terrasse når I fordelingsgangen med fine opbevaringsmuligheder. Herfra kan I tilgå alle rum, hvorfor huset ikke er plaget af gennemgangsgener. I den vestvendte afdeling møder I en hyggelig stue med åben forbindelse til køkkenet. Loft-til-kip løsning og træbeklædte vægge sørger for en god luftighed i de fælles opholdsrum, foruden en stemningsfuld atmosfære, der gør det nemt at sætte eget præg på indretningen. Køkkenet har klassiske fronter og er et skønt samlingspunkt om familielivet, hvor I kan samtale under middagsforberedelserne. For enden af gangen finder I et nydeligt flisebadeværelse, mens to gode værelser med køjesenge giver mulighed for hele fire sovepladser.

Det velholdte sommerhus er opført i 1964 og løbende renoveret fra 2009-2012 og til grunden hører der også et flisebelagt terrasseområde med et idyllisk udendørsbad samt en stor træterrasse med rigelig plads til møblement - tilmed flot indrammet af et rækværk, der matcher husets udtryk. Dertil får I et anneks med tilhørende terrasse, hvor dobbeltsengen fint kan stå, hvilket skaber to yderligere sovepladser. Haveanlægget har store græsarealer og flot, frodig beplantning, mens den lange indkørsel giver plads til, at flere køretøjer kan holde parkeret.

I løbet af ganske få minutter når I stranden og vandet, hvor der også er badebro til dukkerten i de varme sommermåneder. Med så smukke, naturrige omgivelser lige indenfor rækkevidde kan I glæde jer over nogle fantastiske, afstressende rammer - næsten som en direkte forlængelse af sommerhusgrunden. I bil tager det blot 6 min. hen til Vordingborg St. og der går bus til Vordingborg ca 1 km fra sommerhuset, og nærområdet har flere dagligvarebutikker, når indkøbene skal ordnes. Kontakt os endelig for en fremvisning; for dette sommerhus, med naturen som nabo, fortjener at opleves med egne øjne!


Slåenvænget 1, 4760 Vordingborg
Pris:
995.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
34
Grund:
670
Værelser:
3
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1964
Ejerudgift pr. md.
1.486 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter