fbpx
Plantegning Zoom

STOR VILLA I NATURSKØNNE OMGIVELSER

Del bolig

På Skuderløse Husrække 10 gemmer sig en ganske charmerende perle af et hus. Her mærkes den hyggelige stemning og den hjemlige atmosfære i boligens klassiske stil og modne praktiske indretning. I har at gøre med en stor villa på 198 kvm, der passer perfekt til den store familie, der har brug for ekstra plads. Bi starter i stueetagen, hvor de to første værelser ligger side om side og kan fungere som den lilles børneværelse og voksensoveværelse grundet den korte afstand mellem rummene. Derudover er det store voksensoveværelse malet i en flot rød farve, der har udgang til hjemmets grund, hvilket er en luksus, som få ville takke nej til. Passende ligger villaens badeværelse lige ved siden af og ser tydeligt vedligeholdt ud med stor bruseniche, pænt inventar og lyse fliser. Køkken og spisestuen findes længere fremme og emmer af hjemlighed med træstolper og udsigt til den frodige have gennem dannebrogsvinduer. Køkkenet er indrettet med alt i hårde hvidevarer og har i det nærliggende bryggers gode vaskefaciliteter samt ekstra skabsplads. På førstesalen ligger en stor stue, endnu et værelse samt opgang til loftsrum. Har I behov for en større stue, kan I inddrage det ekstra værelse ved siden af, hvilket vil gøre rummet til et ideelt familierum, hvor alle kunne samles til familiehygge foran brændeovnen.

EJENDOM

Ejendommen er opført i 1877 og matriklen rummer hele 1.663 kvm. De mange kvadratmeter er bl.a. fordelt på en østvendt overdækket terrasse, der åbner muligheden for at nyde mange stunder i morgensolens skær samt en stor sydvendt terrasse, hvorfra I kan besøge ejendommens idylliske have. Her vokser et stort træ, der udgør centrum for haven, og omkring ligger også blomster og buske - et perfekt sted til store som små. Foran huset finder I hjemmets hyggelige gårdsplads, der gæstmildt inviterer venner og familie inden for i jeres hjem. Derudover er det her, den store carport med tilhørende garage og skur ligger.

OMRÅDE

Udover grundens egen skønne natur, er I landet midt i Haslevs naturrige omgivelser med skov og sø i en radius af 2 km. Ønsker I derimod mere byliv, kan I tage bilen eller en frisk cykeltur ind til Haslev by, hvor I både finder skole og daginstitution samt diverse indkøbsmuligheder. Der er også noget til de mere sportsinteresserede i familien i bl.a. Haslev svømmehal eller på Svalebækskolens grønne fodboldbane.

Velkommen til Haslev, velkommen hjem!


Skuderløse Husrække 10, 4690 Haslev
Pris:
2.295.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
198
Grund:
1663
Værelser:
6
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1877
Ejerudgift pr. md.
1.871 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter