fbpx
Plantegning Zoom

UDSIGTSVILLA CENTRALT I HADSUND - KUN CA 30 MIN KØRSEL TIL AALBORG, RANDERS OG HOBRO

Del bolig

UDSIGTSVILLA CENTRALT I HADSUND - KUN CA 30 MIN KØRSEL TIL AALBORG, RANDERS OG HOBRO


Med yderst central beliggenhed tæt på Mariagerfjord og bymidte finder I Skrænten 4, en super god, solid og gennemført bolig med masser af plads.

Murermestervillaen byder på 156 m2 bolig fordelt på to plan, samt 94 m2 højloftet tør kælder med store vinduer. Haven er virkelig nem at holde, da grunden er med flisebelagt indkørsel og en rigtig byhave med græs syd og øst for huset. Natur i form af vand og skov er i ganske kort afstand fra boligen. Her skal være nemt at bo, og med en by med et aktivt forenings- og handelsliv, kan det ikke blive meget bedre. Boligen er gennemgribende istandsat med respekt for husets sjæl, og I får plankegulve på alle etager, klinker i de tre badeværelser, og dobbelt franske døre, der er med til at give lys til den enkelte etage.

Husets omdrejningspunkt er det gedigne, rummelige og fleksible køkken-alrum med god plads, masser af lys og med åben forbindelse til opholdsstuen - stilrent, gennemført og lækkert. Her er en helt unik atmosfære der også byder gæster velkomne. At opholdsstue, alrum og køkken hænger sammen, giver et stort åbent leveområde med klassiske sprossevinduer med et fantastisk lysindfald. I stueplan findes også et anderledes badeværelse og et stort dejligt værelse med god skabsplads.

På 1. salen får I 3 rummelige værelser, og endnu et lækkert badeværelse med siddekar. Fra 1. salen er der udgang til den hyggelige sydvendte tagterrasse, som i den grad indbyder til afkobling og naturnydelse, da her er skøn udsigt over fjorden - ugeneret og i læ.

Boligens kælderplan med egen indgang tilbyder 2 lyse og indbydende disponible rum med god loftshøjde og med Trip Trap trægulve. Her er desuden et praktisk grovkøkken, stort vaskerum, et depotrum samt endnu et badeværelse med spabad, bruseniche og gulvvarme.Den korte afstand til Randers, Hobro og ikke mindst Aalborgs nye Universitetssygehus gør beliggenheden særdeles attraktiv.

Alt i alt en velfungerende bolig med mange kvadratmeter og spændende indretningsmuligheder. Til den travle familie, dig der bare vil nyde uden at skulle luge i haven hele tiden, til den store familie, eller til dig, der har brug for plads til lidt erhverv.

Bestil en fremvisning med det samme .

Skrænten 4, 9560 Hadsund
Pris:
1.595.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
156
Grund:
419
Værelser:
5
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1953
Ejerudgift pr. md.
1.974 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter