fbpx
Plantegning Zoom

LYS OG DELEVENLIG 2V’ER MED STORT, UDGANG TIL VESTVENDT TERRASSEOMRÅDE OG IDEEL PLACERING

Del bolig

LYS OG DELEVENLIG 2V’ER MED STORT, UDGANG TIL VESTVENDT TERRASSEOMRÅDE OG IDEEL PLACERING

Vi byder på adressen velkommen ind i en lysfyldt lejlighed, der i høj grad appellerer til singlen, parret eller jer, der ønsker en roomie. Her kan I nyde lange, solrige dage på den store vestvendte terrasse, mens adressen placerer jer centralt i Århus. Helt klart et kig værd!

I bosætter jer i det ugenerte baghus i en charmererende og velholdt ejendom fra 1907. Her prydes facaden af originale, fine detaljer, mens I omkring bygningen kan nyde godt af de maritime omgivelser, da Lystbådehavnen venter blot et stenkast herfra. På adressen kan I blandt andet glæde jer over et hyggeligt gårdmiljø, som kan blive jeres rolige oase midt i byen. Omkring ejendommen er der desuden gode muligheder for parkering af cykler og biler.

Indendørs venter 58 lyse og veludnyttede kvadratmeter samt en planløsning, der gør perlen ideel at dele. Lejligheden præsenterer sig med en lille, fin entré, der giver plads til at stille skoene og hænge jakken, inden vi skal på opdagelse. Boligen rummer to store værelser, der begge drager fordele af et naturligt lysindfald. Fra det ene værelse kan I forbinde lejlighedens inde- og udeliv, når I inviterer vennerne med ud på den store, fælles men ugenerte vestvendte terrasse, der kun forstørrer boligen og forlænger sæsonen. Herude har I mange solrige timer i vente med en fin, grøn udsigt.

Køkkenet er opført i et yderst stilrent design, og her kan I nyde et fint lys samt kig til gården. Lejligheden byder naturligvis også på et rummeligt og lyst badeværelse.

Her bliver det ikke mere centralt, hvilket sikrer jer nær afstand til alle byens fristelser samt skøn natur. Her venter alskens indkøbsmuligheder samt hyggelige caféer og restauranter på hvert et gadehjørne, mens I også kommer ubesværet med offentlig transport med bare 350 meter til togstationen. Hertil kan I nyde godt af de maritime omgivelser omkring jer, da Havnebadet og Lystbådehavnen er placeret et stenkast fra adressen. Grøn natur kan nydes i Ø-haven eller på Nordre Kirkegård.

Velkommen hjem!


Skovvejen 69B, st., 8000 Aarhus C
Pris:
2.375.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
58
Værelser:
2
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1907
Ejerudgift pr. md.
1.472 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter