fbpx
Plantegning Zoom

MODERNISERET FAMILIEVILLA NÆR SKOLE, INDKØB OG MEGET MERE

Del bolig

FAMILIEVILLA NÆR SKOLE, INDKØB OG MEGET MERE

Tag med til Skovmærkevej 9, hvor vi inviterer jer med indenfor i denne klassiske 60’er villa, der med sine 160 m2 og en 755 m2 stor grund er det oplagte valg for familien.

Kursen er sat mod et roligt villakvarter, hvor I straks fornemmer den trygge og venlige atmosfære. Som familie vil I glæde jer over, at det kun tager fem minutter at cykle til den nærmeste skole og at I både finder legepladser, daginstitutioner og gode fritidsaktiviteter i nærområdet. Samtidig står Viborg klar med et bredt udbud af supermarkeder, specialbutikker og spisesteder, der bidrager til den nemme og bekvemme hverdag. Trænger I derimod til et afbræk fra dagligdagens trummerum, så kan I nyde de naturskønne omgivelser ved Søndersø, som indbyder til at lufte løbeskoene, vandreskoene, cyklen eller det firbenede familiemedlem.

Beliggenheden er perfekt for en villa som denne: en klassisk 60’er villa med en suveræn planløsning, der opfylder alle de behov, som en familie kan stille til et dejligt hjem. Først skal det fremhæves, at her er en super god børneafdeling med tre store værelser, et brusebadeværelse og et bryggers i samme omfang. Imens finder I hjemmets forældresoveværelse med integreret walk-in closet i husets modsatte ende. Hele villaen bindes af to dejlige stuer og et klassisk pænt køkken, der udgør hjemmets leverum og det samlingspunkt, man som familie ønsker i sit hjem. Gennemgående er huset pænt og velholdt, lige til at flytte ind i, men I kan også nemt sætte jeres eget præg på boligen, hvis I vil det.

Familielivet fortsætter udenfor, hvor der venter jer en dejlig have med bålsted på den en af de åbne terrasser, en hyggelig overdækket terrasse og grønne arealer, der giver masser af plads til, at børnene kan lege og hygge sig. Bedre rammer for et dejligt familieliv er svære at finde.

Velkommen hjem.

Skovmærkevej 9, 8800 Viborg
Pris:
1.995.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
160
Grund:
755
Værelser:
4
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1965
Ejerudgift pr. md.
2.345 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter